Emo╚Ťionant! Ar putea muri dac─â nu vor fi separate, dar ele nu vor s─â fie desp─âr╚Ťite

22 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Aceste gemene siameze nu vor să fie separate, deși știu că ar putea muriFoto: Instagram

Doctorii le-au sf─âtuit pe aceste dou─â gemene siameze c─â este mai bine dac─â vor face o operra╚Ťie de separare, altfel, pe viitoar, ar putea avea probleme de s─ân─âtate. ├Än ciuda riscurilor, Carmen ╚Öi Lupita (16 ani) au refuzat s─â fie separate.

A fost un adev─ârat miracol c─â cele dou─â au supravie╚Ťuit ╚Öi s-au putut desvoltat, de╚Öi ├«mpart un corp comun. Totu╚Öi, leg─âtura spirituala─â dintre ele este chiar mai trainic─â dec├ót cea biologic─â.

simeon stalpnicul png
Doctorii le-au avertizat c─â au nevoie de o opera╚Ťie de separare pentru a evita problemele de s─ân─âtateFoto: Instagram

Feti╚Ťele, care au cutiile toracice ╚Öi pelvisurile unite, s-au n─âscut ├«n Mexic, dar familia le-a dus ├«n Statele Unite, ├«n Connecticut. ├Än ciuda condi╚Ťiei lor dificile, Carmen ╚Öi Lupita duc aparent o via╚Ť─â normal─â, ca a oric─ârui alt copil de v├órsta lor, merg la ╚Öcoal─â ╚Öi se joac─â mereu cu prietenii, precizeaz─â The Sun.

simeon stalpnicul png
├Än ciuda condi╚Ťiei lor dificile, Carmen ╚Öi Lupita duc aparent o via╚Ť─â normal─âFoto: Instagram

├Än mod surprinz─âtor, nu faptul c─â sunt lipite le-a ├«ngreunat via╚Ťa, ci tocmai decizia de a fi desp─âr╚Ťite este cea care le ├«ntristeaz─â. Separate, ar putea tra─âi pentru c─â fiecare are propia inim─â ╚Öi propriii pl─âm├óni, dar vor r─âm├óne ├«n schimb doar cu o m├ón─â ╚Öi cu un picior.

simeon stalpnicul png
Separate, ar putea traăi pentru că fiecare are propia inimă și propriii plămâniFoto: Instagram

Doctorii le-au avertizat pe feti╚Ťe c─â ├«n lipsa unei opera╚Ťii de separare, pe viitor ar putea avea probleme serioase de s─ân─âtate. Lupita a m─ârturisit c─â sunt devastate de aceast─â veste ╚Öi a explicat jurnali╚Ötilor c─â sunt foarte dependente una de cealalt─â.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg