Emoționant! Ar putea muri dacă nu vor fi separate, dar ele nu vor să fie despărțite

22 aprilie 2017
article img
Aceste gemene siameze nu vor să fie separate, deși știu că ar putea muriFoto: Instagram

Doctorii le-au sfătuit pe aceste două gemene siameze că este mai bine dacă vor face o operrație de separare, altfel, pe viitoar, ar putea avea probleme de sănătate. În ciuda riscurilor, Carmen și Lupita (16 ani) au refuzat să fie separate.

A fost un adevărat miracol că cele două au supraviețuit și s-au putut desvoltat, deși împart un corp comun. Totuși, legătura spiritualaă dintre ele este chiar mai trainică decât cea biologică.

article img
Doctorii le-au avertizat că au nevoie de o operație de separare pentru a evita problemele de sănătateFoto: Instagram

Fetițele, care au cutiile toracice și pelvisurile unite, s-au născut în Mexic, dar familia le-a dus în Statele Unite, în Connecticut. În ciuda condiției lor dificile, Carmen și Lupita duc aparent o viață normală, ca a oricărui alt copil de vârsta lor, merg la școală și se joacă mereu cu prietenii, precizează The Sun.

article img
În ciuda condiției lor dificile, Carmen și Lupita duc aparent o viață normalăFoto: Instagram

În mod surprinzător, nu faptul că sunt lipite le-a îngreunat viața, ci tocmai decizia de a fi despărțite este cea care le întristează. Separate, ar putea traăi pentru că fiecare are propia inimă și propriii plămâni, dar vor rămâne în schimb doar cu o mână și cu un picior.

article img
Separate, ar putea traăi pentru că fiecare are propia inimă și propriii plămâniFoto: Instagram

Doctorii le-au avertizat pe fetițe că în lipsa unei operații de separare, pe viitor ar putea avea probleme serioase de sănătate. Lupita a mărturisit că sunt devastate de această veste și a explicat jurnaliștilor că sunt foarte dependente una de cealaltă.