Eurovision 2015: Descalific─â TVR piesa?

Voltaj ┼či Lumini┼úa Anghel, ├«n scandal pe piesa de la Eurovision 2015 jpeg
Voltaj ┼či Lumini┼úa Anghel, ├«n scandal pe piesa de la Eurovision 2015Foto Click!

Dup─â scandalul care s-a iscat ├«ntre Lumini┼úa Anghel ┼či Voltaj, la Eurovision 2015, imediat dup─â Finala evenimentului muzical de amploare care a avut loc la Craiova, ├«n data de 8 martie, (scandal ├«n ceea ce prive┼čte piesa ├«nving─âtoare), iat─â c─â au ap─ârut ┼či primele reac┼úii.

B─âie┼úii de la Voltaj au fost marii ├«nving─âtori de la Eurovision 2015, cu piesa ÔÇťDe la cap─âtÔÇŁ! Dup─â desemnarea acestora pe primul loc, Lumini╚Ťa Anghel (artista clasat─â pe locul al doilea) ╚Öi Cristi Faur, compozitorul melodiei ÔÇťA Million StarsÔÇŁ, interpretat─â, la Craiova, de Lumini╚Ťa Anghel, au s─ârit la g├ótul c├ó╚Ötig─âtorilor. Cristi Faur a f─âcut contesta┼úie la EBU, organizatorul Eurovision 2015, cum c─â piesa b─âie┼úilor de la Voltaj ar avea mai mult de trei minute, at├ót c├ót ar indica regulamentul concursului.

Eurovision 2015: Voltaj a c├ó┼čtigat cu piesa ÔÇťDe la cap─âtÔÇŁ

├Än acela┼či timp, a venit ┼či r─âspunsul reprezentan┼úilor EBU, care sus┼úin c─â nu se amestec─â ├«n organizarea Selec┼úiei Na┼úionale, c─â fiecare ┼úar─â face cum crede de cuviin┼ú─â. ├Äns─â ace┼čtia au cerut explica┼úii celor de la TVR ├«n leg─âtur─â cu acest caz. ┼×i l-au primit. Deci, Voltaj nu va fi descalificat─â ┼či... va merge mai departe la Viena, la Eurovision 2015!

Eurovision 2015: Reacţia oficială a organizatorilor

ÔÇťTrupa Voltaj a c├ó┼čtigat Finala Na┼úional─â primind 12 puncte din partea juriului de specialitate ┼či 12 puncte din partea publicului, o reu┼čit─â clar─â a piesei ┬źDe la cap─ât┬╗. Este normal ca toate cele 12 piese calificate ├«n final─â s─â fi avut voturi ┼či cu siguran┼ú─â c─â fanii celorlal┼úi arti┼čti din concurs sunt dezam─âgi┼úi de faptul c─â favori┼úii lor nu merg mai departe. Dar, ca la orice concurs, poate exista un singur loc I, iar ├«n acest an el a fost adjudecat de trupa Voltaj, la Eurovision 2015.Momentul alocat trupei Voltaj a fost de 3,17 minute. Interpretarea efectiv─â a piesei ┬źDe la cap─ât┬╗, ├«ns─â, a durat 2,59 minute, durat─â ce se ├«ncadreaz─â ├«n cerin┼úele Regulamentului. Interpretarea melodiei a fost precedat─â de o punere ├«n scen─â pentru ca telespectatorii s─â beneficieze de un show de televiziune. De altfel, acesta nu a fost singurul moment din spectacol care a avut mai mult de 3 minute, dar ele au fost acceptate, at├óta timp c├ót durata melodiei s-a ├«ncadrat ├«n limitele impuseÔÇŁ, sus┼úin reprezentan┼úii TVR, despre Voltaj, trupa care a ├«nvins la Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, marea c├ó┼čtig─âtoare

Trupa Voltaj a c├ó┼čtigat Eurovision 2015 cu piesa "De la cap─ât" ┼či va reprezenta Rom├ónia la Viena, la mijlocul lunii mai. Voltaj a primit cele mai multe dintre voturile publicului la Eurovision 2015. Pe locul doi ├«n opinia publicului a fost Lumini┼úa Anghel.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg