Ia 900 $ pe lună să plimbe ţestoasa

Ultima actualizare:

    Amalia McCallister, de 24 de ani, are o slujbă de vis de când se îngrijeşte de broscoiul Henry de 8 kilograme
Amalia McCallister, de 24 de ani, are o slujbă de vis de când se îngrijeşte de broscoiul Henry de 8 kilograme

S-a făcut dădacă de ţestoasă! Amalia McCallister e în al nouălea cer de fericire că a obţinut o slujbă de vis. Ea e plătită cu 900 de dolari (circa 3.567 de lei) pe lună ca să plimbe o broască ţestoasă.

Ce fericită! Americanca Amalia McCallister (24 de ani) e plătită cu 10 dolari (circa 39,6 de lei) pe oră pentru a plimba cea mai faimoasă ţestoasă din SUA prin Central Park (Parcul Central) din New York. Este vorba de un mascul din rasa ţestoasă africană pintenată, numit Henry, care aparţine publicistei Amanda Green (32 de ani). Green a dat anunţ la ziar pentru a angaja o persoană care să-l scoată zilnic la plimbare pe broscoi. 400 de persoane s-au întrecut pentru această slujbă, pe care a obţinut-o Amalia McCallister. 

Stăpâna Amanda îl hrăneşte pe broscoi
Stăpâna Amanda îl hrăneşte pe broscoi

“Sunt încântată de ceea ce fac. Îi mulţumesc prietenului meu, Henry”, spune tânăra. Ea trebuie să-l pună pe broscoi în cărucior şi să-l ducă în parc, în fiecare zi, unde îl lasă să meargă singur timp de circa 3 ore. În tot acest timp este obligată să fie cu ochii pe ţestos. 

Amalia îl  cară pe scări
Amalia îl cară pe scări

Henry are vârsta de 16 ani, lungimea de 40 de centimetri şi cântăreşte 8 kilograme. În natură, broaştele ţestoase pintenate trăiesc la marginea sudică a Deşertului Sahara. Trăiesc peste 50 de ani şi ajung la peste 83 de centimetri lungime şi peste 100 de kilograme. Green spune că îl are pe Henry de doi ani şi e în stare să facă orice pentru el ca să fie fericit. I-a cumpărat hăinuţe şi îi asigură cea mai bună hrană pentru ţestoase. Însă el se dă cel mai mult în vânt după păpădie şi ierburile din parc. “Toată lumea îl iubeşte. De la copii până la oamenii mari, cu toţii sunt numai cu ochii după Henry”, spune Amanda.

Îl traversează strada  în cărucior
Îl traversează strada în cărucior

Neozeelandezii, concedii cu plată pentru creşterea animalelor

În Noua Zeelandă oamenii îşi pot lua concediu de îngrijire a animalelor din casă, aşa cum părinţii îşi iau pentru creşterea copiilor. Banca ANZ se ocupă de plata drepturilor băneşti ale angajaţilor care ”au probleme cu prietenii necuvântători”. Companiile oferă astfel de concedii plătite pentru că angajaţii lor sunt cei mai fideli. Concediile durează câteva săptămâni, după caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net