Imagini terifiante surprinse de camera de supraveghere în patul unui bebeluș. Mama copilului, disperată!

Ultima actualizare:

Există lucruri dincolo de orice explicație, iar multe dintre ele ne fac să regândim mai bine traiectoria ce urmează după viața pe care o trăim. O tânără mamă de numai 23 de ani a rămas terifiată după ce a văzut imaginile pe care camera de supraveghere montată în camera bebelușului său le-a surprins. 

De-a lungul timpului, dar mai ales în pandemie, TikTok-ul a devenit nu doar o platformă pe care tinerii dansează, cântă și fac provocări, și și un loc în care oameni de tot felul își împărtășesc experiențele de viață. 

Citește și: Cele mai bântuite locuri din lume. Turiştii plătesc bani grei pentru a le vizita

Experiențe terifiante în camera bebelușului, surprinse în imagini video

Deanna este o mămică tânără, de numai 23 de ani. Pentru că nu poate fi mereu în camera bebelușului său, a amplasat o cameră video, pentru a-i urmări toate mișcările. Însă ceea ce a văzut-o într-o zi a lăsat-o fără replică. 

Pe contul său de TikTok, femeia din California a împărtășit cu urmăritorii o experiență ce nu pare a fi desprinsă din viața reală. În timp ce stătea liniștit în pătuțul lui, ventilatorul de deasupra bebelușului a pornit din senin, dar ce a urmat apoi îți face pielea de găină!

Deanna a povestit cum a văzut pe imagini ceva terifiant: fetița ei de numai 3 ani s-a ales cu o zgârietură pe față, după ce o forță misterioasă a părut că iese chiar din dulapul amplasat în camera în care se afla. Confuză, mama copilei a mărturisit, pe TikTok, faptul că și-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care a auzit fetița plângând. 

„Cu doar câteva nopți în urmă, camera de supraveghere din camera fetiței mele a surprins asta”, a scris Deanna, pe TikTok, arătând imaginile șocante din camera micuței.

Mărturiile cutremurătoare ale femeii au continuat: „S-a trezit plângând și mi-a spus că o doare fața”, a mai spus aceasta, arătând și imaginile cu zgârietura de pe obrazul fiicei sale. 

Dezvăluirile femeii au continuat. „E 1000% inexplicabil”

„Ascultați, se aude și ușa, deschizându-se. Puteți vedea chiar și ușa de la dulap în timp ce se deschide. Dacă aș avea bani, acum m-aș muta”, a mai spus, terifiată, femeia. 

Pe rețeaua de socializare, Deanna a mai mărturisit, stupefiată, că nu este prima dată când se întâmplă un asemenea lucru. Timp de câteva luni bune, fetița se tot plângea că este cineva în dulapul ei. Deseori spunea micuța că este vorba de cineva din familie, decedat. Apoi ar fi început să-i spună mamei sale că cel din dulap este un „om rău”. 

„Eu cred în aceste lucruri și tocmai de aceea i-am zis soțului meu în repetate rânduri că ar trebui să chemăm pastorul să ne sfințească locuința. Nu este primul lucru de acest gen care ni se întâmplă și care este surprins de camera de supraveghere, dar este primul care este 1000% inexplicabil”, a mai mărturisit Deanna. 

Clipul video postat de aceasta pe TikTok a adunat peste 3.000 de comentarii și a ajuns la un număr de 9.3 milioane de vizualizări. Șocați de cele văzute, internauții au reacționat rapid și i-au sugerat femeii a cărei fiică a fost îngrozită de experiențele paranormale, să se mute. 

„E ceva mai degrabă ca un demon. Spiritele și fantomele nu interacționează cu noi în acest mod. Cu siguranță e ceva de care să te temi / E o energie negativă acolo, vă recomand o binecuvântare a casei cât mai rapid / Chemați un medium”, au fost câteva dintre comentariile celor care au vizionat clipul video postat de Deanna. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net