În relaţia ta a intervenit rutina? Nu trebuie să disperi, lucrurile pot reveni la normal, cu câteva trucuri

Ultima actualizare:

    Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţieifoto: 123RF
Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţieifoto: 123RF

Dacă în relaţia ta a intervenit rutina, nu trebuie să disperi, lucrurile pot reveni la normal, cu puţină voinţă. Cel mai simplu mod pentru a ieşi din rutina unei relaţii este să te scuturi un pic de obişnuinţă şi să încerci să reinventezi lucrurile.

Orice relație este afectată la un moment dat de o anumită doză de rutină, care poate fi benefică, atâta timp cât nu devine permanentă. Înseamnă siguranţă, confort, linişte şi încredere. Fără îndoială sunt valori pe care ni le dorin în relaţie. Dar ele reies şi din ceea ce facem împreună, din noutate şi schimbare, din explorarea limitelor şi depăşirea lor.

Atăta timp cât există argumentul că statornicia şi bunăstarea sufletească vin din această rutină, este în regulă să o acceptaţi şi să nu vă puneţi probleme în acest sens. Dacă, totuşi, plictiseala sau frustrarea tind să ia din savoarea lucrurilor care odinioară vă făceau plăcere, atunci este cazul să luaţi măsuri.

Schimbaţi admosfera din casă cumpărând mici accesorii sau doar mutaţi mobile. Trimite-i iubitului tău poze cu tine sexy şi scurte mesaje pe telefon, surprinde-l cu mesaje romantice. Mici semne care să-i amintească partenerului de viaţă că-l iubeşti şi care vor aduce cu siguranţă emoţii noi in relaţia voastră.

Căutaţi modalităţi noi de petrecere a timpului liber care să vă facă plăcere amândurora. O idee bună ar fi să plecaţi numai voi doi singuri undeva pentru o săptămână sau chiar două. Poate fi la munte, la mare, sau chiar la ţară undeva.

Daţi-i întâlnire partenerului de viaţă la un restaurant nou, unde nu aţi mai fost până acum, şi comportaţi-vă ca la începutul relaţiei. Flirtaţi cu el cât timp luaţi masa şi propuneţi un scenariu intim incitant şi provocator. În drum spre casă, tachinaţi-l şi provocaţi-l să intre în joc. Pasiunea şi atracţia se întreţin prin voinţă, nu de la sine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lisabona apus vedere panoramica portugalia shutterstock 255728725 jpg
image
image
image
image
image
image
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
cetatea enisala 2 0 jpg jpeg
Pâine cu avocadă, spanac și ou FOTO Shutterstock
imperiul roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net