Masajul erotic se reinventează. Doamnelor, au apărut maseurii care vă fac fericite!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Până mai ieri era un serviciu destinat exclusiv domnilor. Acum, proprietarii unui club excentric din Capitală s-au gândit să repare această nedreptate făcută femeilor angajând maseuri profesioniști pentru a le destinde pe reprezentantele sexului frumos. Cât costă o oră e masaj și dacă poți veni și cu partenerul aflați mai jos.

Am împrumutat masajul erotic din statele Europei de vest, însă de acest serviciu s-au bucurat până acum doar bărbații. Un club exclusivist din Capitală, care organizează petreceri tematice pentru cei care adoră să facă schimb de parteneri, a lansat de curând și serviciul de masaj erotic destinat femeilor. Primele ședințe de masaj au avut loc de Ziua Femeii și au fost foarte apreciate de doamne și domnișoare. Acum, ședințele sunt rezervate cu săptămâni bune înainte, fiindcă serviciile sunt oferite doar de doi maseuri profesioniști.

„Cei doi tineri maseuri sunt Christian și David, ambii cu corpuri lucrate, sociabili, chipeși, cu o prezență plăcută, extrem de bine pregătiți, ași în tainele masajului de relaxare și erotic”, spun reprezentanții clubului Attraction.

Doamnelor, faceți cunoștință cu băieții care vă vor face să uitați de greutăți!

Christian, actor în timpul său liber: „Când am văzut anunțul celor de la Attraction Club Massage m-am gândit cum ar fi dacă... Apoi am luat în serios oportunitatea și m-am prezentat la un interviu. M-a surprins să văd că mai erau pretendenți la posturile de maseuri, dar mi-am încercat norocul. A urmat o discuție foarte plăcută cu Carmen, directoarea salonului. Apoi a urmat o probă fizică, nu glumesc, pentru ca apoi să mă anunțe că am fost ales. E o meserie specială, trebuie să recunosc”.


    Cei doi tineri spun că sunt lăudați mereu de doamne
Cei doi tineri spun că sunt lăudați mereu de doamne

David, instructor de fitness în timpul liber: „A fost puțin dificil la început pentru că femeile necesită o grijă în plus pentru a se relaxa. Au fost experiențe plăcute de când lucrez aici și e plăcut să vezi zâmbete mulțumitoare la final”.

Femeile de afaceri cu foarte puțin timp liber sunt principalele cliente ale salonului. Însă, orice femeie care simte nevoia de a termina ziua sau de a o începe în cel mai plăcut mod posibil este binevenită. „Femeile care pun munca pe primul plan și plăcerea lor pe plan secund. La noi se pot redescoperi pe plan intim și să-și dezvolte latura erotică, iar pentru o oră să fie totul doar despre ele”, spun reprezentanții clubului.

Cât costă o oră de masaj pentru doamne?

Prețul pentru o oră de masaj erotic cu David sau Christian pentru o doamnă sau domnișoară singură este de 240 lei. Însă, femeile pot veni și însoțite de partenerii lor de viață. Dacă un cuplu dorește să vină la masaj erotic pentru parteneră, tariful pentru o oră este 290 lei. Însă, pentru masaj de cuplu, cu un maseur și o maseuză, prețul este de 470 de lei pe oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net