Nu v─â lua╚Ťi dup─â filme, sexul ├«n grup nu se ├«nt├ómpl─â spontan

13 mai 2016
image
Sexul în grup necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgiafoto: 123RF

Este important s─â ├«n┼úelegi de la ├«nceput faptul c─â succesul unui astfel de experiment, sexul ├«n grup, ┼úine la fel de mult de regulile stabilite ├«n cuplu ca ┼či de g─âsirea partenerului potrivit. ├Än acest mod, elimini de la ├«nceput riscul unor situa┼úii nepl─âcute.

Sexul în grup necesită foarte multă sensibilitate socială și etichetă, care sunt făcute cunoscute de obicei de cel care organizează orgia. Cele mai reușite asemenea reuniuni implică reguli specifice despre ce este și ce nu este posibil, care sunt prezentate cu mult înainte ca vreun individ să-și fi scos hainele. Mai precis, cele mai multe sesiuni de sex în grup sunt plănuite cu săptămâni înainte.

Sexul ├«n grup se poate desf─â╚Öura ├«n locuin╚Ťa cuiva, ├«ntr-o ├«nc─âpere special─â dintr-un club de swingeri, sau este posibil s─â v─â ├«nt├ólni╚Ťi partenerii de orgie ├«ntr-un local, unde s─â conversa╚Ťi mai ├«nt├ói ╚Öi s─â be╚Ťi ceva ├«nainte de a v─â retrage altundeva, de obicei ├«ntr-o camer─â de hotel.

Un alt mod ├«n care poate avea loc sexul ├«n grup, de obicei versiunile la care particip─â trei persoane, este ca dumneavoastr─â ╚Öi partenerul s─â c─âde╚Ťi de acord s─â acosta╚Ťi alt─â persoan─â ╚Öi s-o aduce╚Ťi acas─â. Al╚Ťii pot opta pentru un weekend de swingeri, la care particip─â cupluri cu idei similare ╚Öi la care toate aspectele logistice sunt puse la punct de club. Alt─â ob╚Ťiune ar fi s─â parcurge╚Ťi anun╚Ťurile publicitare personale, c─âut├ónd individul sau cuplul potrivit cu care s─â face╚Ťi sex.

ÔÇ×Persoanele care ies ├«mpreun─â f─âr─â obliga╚Ťii se angajeaz─â de asemenea ocazional ├«n sexul ├«n grup, care ├«nclude ├«n esen╚Ť─â prieteni, ceea ce ├«nseamn─â avantaje dublate. Dac─â v─â trezi╚Ťi ├«ntr-o situa╚Ťie de sex ├«n grup, dar nu dori╚Ťi s─â v─â angaja╚Ťi ├«n ac╚Ťiuni intime, n-o face╚Ťi. Dac─â este posibil, ├«ncerca╚Ťi totu╚Öi s─â da╚Ťi dovad─â de tact c├ónd refuza╚Ťi, nu fi╚Ťi niciodat─â dezagreabili sau insult─âtoriÔÇŁ, a spus Eve Marx ├«n cartea sa ÔÇ×101 lucruri inedite despre sexÔÇŁ.

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg
4 vladimir putin doctor profimedia 0343495914 jpg jpeg
refugiati ucraina jpg