Parbrizul unui avion Boeing s-a spart la 12.000 de metri altitudine! Piloții au aterizat de urgență

Problemele se țin scai de compania Boeing! Parbrizul unei aeronave Virgin Atlantic, care zbura pe ruta Heathrow-San Francisco, s-a fisurat la peste 12.000 de metri altitudine, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Avion Virgin Atlantic
Avionul a aterizat de urgență (Foto: Facebook)

Incidentul a avut loc pe 27 mai, însă a ieșit la iveală zilele trecute. Avionul care efectua un zbor transatlantic a fost nevoit, după trei ore de la decolare, să se întoarcă în Marea Britanie.

Crăpătura din parbriz i-a șocat pe piloți, având în vedere că temperatura de la acea altitudine era de -50 de grade Celsius.

Cauza este în prezent investigată, dar anchetatorii au exclus deja posibilitatea unei coliziuni cu o pasăre. Imediat după incident, compania și-a cerut scuze și a oferit pasagerilor cazare gratuită. Aceștia și-au reluat călătoria de 11 ore a doua zi.

Probleme mari pentru Boeing în ultimul an

Compania aeriană Boeing a fost implicată într-o serie de incidente șocante în acest an. Luna trecută,  Geoffrey Kitchen, un pasager britanic în vârstă de 73 de ani, a murit în timpul unor turbulențe puternice. Alte 53 de persoane au fost rănite. Aeronava Boeing era operată de  Singapore Airlines.

Pe 5 ianuarie, ușa unei aeronave Boeing 737 Max, operată de Alaska Airlines, s-a desprins în timpul zborului, la 5.000 de metri altitudine. În urma investigațiilor, s-a ajuns la concluzia că lipseau niște șuruburi. Pe 18 ianuarie, un zbor cargo al unii Boeing 747 a rămas fără motor, în timpul decolării din Miami, forțându-l pe pilot să aterizeze de urgență. În martie, un avion Boeing 777 a aterizat de urgență în Los Angeles, după ce a pierdut pneul de pe una dintre roți, în timpul decolării.

La bordul zborului operat de United Airlines se aflau 249 de persoane. În aceeași lună, un avion United Airlines care zbura din San Francisco în Oregon, cu 139 de pasageri la bord, a aterizat fără un panou, după ce fuzelajul s-a desprins în timpul zborului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net