Peştele, de bază în alimentaţia unui fost manechin
Este frumoasă, brunetă, originară din Timișoara și a cochetat cu moda. Acum, Denisa Dumitraș este reporter la o televiziune de top, și-și păstrează formele de odinioară. Secretul ei este mâncarea proaspătă, preparatele din pește crud sau sushi. Iată cum se prepară.
Sushi este o mâncare specifică japonezilor. Preparatele sunt pe bază de pește, gătit în stare crudă. Denisa Dumitraș a pregătit câteva feluri de sushi, care au în compoziție orez și pește, la un restaurant de top, specializat pe acest tip de preparate. ”Am ales să pregătesc împreună cu cheful restaurantului patru feluri de sushi. Toate se fac pe algă nori și conțin orez fiert. California Tobiko are castravete, avocado, campio (dovlecel japonez marinat), ciuperci shiitake și icre tobiko. Salmon Ura maki este învelit în somon, după cum este și denumirea, și conține castravete și avocado. Zen Maki are anghila sau țipar, învelite în avocado și icre ikura presărate. Samba Maki au brânză învelită ăn mango, ton, enadamame și sos zen”, ne-a spus Denisa. Un astfel de platou cu bunătăți este recomandarea perfectă pentru o zi toridă. Bucaţile de sushi se înmoaie în sosul de soia şi se servesc cu wasabi şi ghimbir murat. Poftă bună!