Proful s-a culcat cu eleva pe rochia de mireasă a soției lui

Ultima actualizare:

    S-a culcat cu o elevă pe rochia de mireasă a soției luiFoto: The Mirror
S-a culcat cu o elevă pe rochia de mireasă a soției luiFoto: The Mirror

Un profesor dintr-o școală de muzică din Marea Britanie a fost acuzat pentru agresarea sexuală a mai multor minore. În cel mai recent caz investigat, una dintre „victimele” sale s-a culcat cu el în repetate rânduri, chiar și pe rochia de mireasă a soției profesorului.

Simon Ball (42 de ani) a fost acuzat inițial de agresarea sexuală a trei eleve minore cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, după cum relatează The Mirror. Procurorii au fost informați că a făcut sex simultan cu două dintre aceste eleve „talentate”, pe una dintre ele obligând-o apoi să ia „pastila de a doua zi” pentru a nu rămâne gravidă.

El a fost implicat în astfel de scandaluri în perioada 2001 – 2004, pe când ocupa o funcție importantă în instituția de învățământ, dar Ball a negat orice acuzație. Se spusese chiar că în timpul unei excursii, profesorul le-a atins în mod indecent pe unele eleve în autocar în timp ce se uitau la un film pe întuneric.

El a fost în anii următori pus sub observație de autorități, dar între timp s-a mutat la o altă școală. Problemele n-au încetat însă nici aici. O persoană care lucrează în aceeași instituție cu Ball a depus plângere împotriva sa și se pare că a primit alte cinci capete de acuzare în scandaluri sexuale cu minore.

Una dintre aceste fete a mărturisit că a fost sedusă de Ball și a făcut sex de mai multe ori cu acesta, atât acasă la cei doi, cât și la școală. Acuzatorul a declarat că i-a văzut pe cei doi implicându-se în acte sexuale chiar în sala de curs. Ball a împins-o pe fată la perete și a început să o sărute, apoi i-a ridicat fusta.

După acel moment, ea a declarat că Ball venea periodic acasă la ea și făceau sex în timp ce părinții ei erau plecați sau dormeau. Alteori, era ea cea care se ducea acasă la Ball, mărturisind, spre surprinderea judecătorilor, că s-a culcat cu ea chiar pe rochia de mireasă a soției lui. Fata susține că nu era vorba doar de sex, ci chiar credea că-l iubește. Fosta soție a lui Ball, care între timp a divorțat de el, îi ajută pe anchetatori pentru a găsi dovezi ale faptei sale.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net