Reacția unui bărbat când a descoperit că soția i-a testat infidelitatea cu o minoră

Ultima actualizare:

    A descoperit oripilată cum soțul ar fi înșelat-o cu o minorăFoto: captură foto/Daily Mail
A descoperit oripilată cum soțul ar fi înșelat-o cu o minorăFoto: captură foto/Daily Mail

O femeie a vrut să verifice dacă suspiciunile că este înșelată de soțul său sunt întemeiate, așa că a angajat o echipă de detectivi pentru a-l prinde în flagrant. Soția a fost șocată de reacția partenerului său.

Bărbatul a fost abordat de o tânără care pretindea că este minoră, dar când el a observat că fata avea un microfon ascuns, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Ellen a apelat la ajutorul emisiunii americane „To Catch a Cheater”, care se ocupă cu dovedirea infidelităților în cuplu, pe modelul celebrei vechi emisiuni din România, „Trădați în dragoste”. Când detectivii i-au prezentat femeii înregistrarea video, Ellen a fost șocată. Suspiciunile sale au început atunci când vecinii i-au semnalat că pe lista de suspecți de pedofilie se află și o persoană care locuiește la adresa unde stau ea și soțul său, potrivit Daily Mail.

Înregistrarea vorbește de la sine: bărbatul stă pe o bancă în parc și hrănește un grup de rațe. La un moment dat, este abordat de o tânără, special trimisă de echipa de detectivi și îl întreabă dacă poate să i se alăture. Întrebată ce face singură prin parc, fata îi răspunde: „Mă plictisisem și sunt în pauza de prânz. Te=am văzut și mi s-a părut că ești drăguț.” Actrița pretindea la început că este „boboacă” la un liceu, dar apoi i-a mărturisit că are doar 16 ani.

Inițial, bărbatul nu cedează avansurilor fetei și o întreabă unde îi sunt părinții. tânăra nu cedează nici ea și îl întreabă dacă vrea să se mai vadă ocazional. Soția înșelată a descoperit oripilată cum în acel moment, bărbatul i-a răspuns fetei că „se vede deja cu cineva”, când el era de fapt căsătorit. Vizibi interesat și el de ea, îi cere numărul de telefon, pentru a fi măcar „prieteni”. După ce i-a dat numărul, fata l-a îmbrățișat și și-a luat la revedere de la el.

Lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată după ce bărbatul observă chiar în momentul despărțirii că fata avea un microfon ascuns asupra sa. Fata a reușit să se urce rapid în mașina echipei de detectivi, dar el a continuat să o urmărească.

Ellen a fost profund dezamăgită de soțul său și este de părere că ar fi înșelat-o până la urmă: „Asta s-ar fi întâmplat și ar fi continuat să o facă dacă n-ar fi descoperit microfonul.” Editorii emisiunii au dezvăluit că ellen și soțul său sunt în continuare căsătoriți și stau împreună, dar primesc consiliere pentru cupluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net