Cum să atragi bani în viața ta, în luna aprilie. Ritualul cu orez care dă rezultate rapide

Ultima actualizare:

Încetul cu încetul a treia lună a anului se încheie și începem să ne planificăm aspirațiile pentru aprilie. Există ceva care se află în scopurile și obiectivele fiecăruia: banii. Prin urmare, vă vom spune cum să faceți un ritual cu orez pentru ca economia să se îmbunătățească considerabil și să puteți uita puțin de problemele financiare.

Orez. Foto: arhiva.
Orez. Foto: arhiva.

Ce presupune ritualul cu orez

Acest ritual are ca principal protagonist orezul, deoarece Feng Shui îl consideră unul dintre elementele esențiale pentru a atrage bani datorită puterii sale energetice. Trebuie să purtăm acest bob, de mare renume în Asia, aproape de corpul nostru în ultimele 7 zile ale lunii martie, adică din 24 până pe 31 a lunii curente.

Talisman pentru bogăție și prosperitate

Potrivit Feng Shui, pentru acest ritual, fiecare bob de orez trebuie purtat în portofel sau în geantă, în funcție de accesoriul de modă pe care îl folosim pentru a transporta banii pe care îi cheltuim zilnic. Orezul va fi un talisman pentru bogăție și prosperitate, atâta timp cât știm câți să purtăm și credem cu fermitate în puterea noastră.

Credința dintre orez și bogăție, esențială

Asta pentru că, pentru Feng Shui succesul ritualului menționat mai sus de a atrage bani în aprilie nu va depinde de orezul în sine, ci de credința pe care o avem. Cu alte cuvinte, nu este vorba despre numărul literal de boabe de orez care sunt incluse în geantă sau portofel, ci despre sensul și scopul gestului. Este mai mult despre credința în legătura dintre orez și bogăție și despre cum ne putem comporta cu asta.

Cum să începem luna aprilie cu prosperitate

Trebuie să avem în vedere că, purtând orez în geantă, poșetă sau portofel, vom duce aspirațiile și dorințele de bogăție și belșug, pentru ca banii să curgă și să începem luna aprilie pe picior bun. Sunt suficiente doar 15 boabe de orez. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub horoscop 2 gif
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop azi venus retrograd jpg
alimente diabet jpg
par gras jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net