S-a întors lumea cu fundu-n sus! Cum a ajuns un măgăruș șmecher stăpânul unui cal

simeon stalpnicul png

Un măgăruș egiptean, probabil prea încăpățânat ca să mute un pai din loc, a fost plimbat ca un rege cu o căruță trasă de un cal. ”Aroganța” acestuia s-a viralizat.

”Măgarul nostru, stăpânul nostru”, am putea descrie imaginea acestui măgăruș dintr-un oraș egiptean care călătorește ca un mare boier, într-o căruță trasă de un cal. Sătul probabil să se roage de el să miște din loc, stăpânul acestuia a oferit un show de zile mari după ce l-a urcat în vehicul. Comod, sau mai degrabă fericit că a scăpat de muncă, el este plimbat ca un zeu chiar de către un ”înaintaș”. Șmecherul măgăruș nu contenește să arunce nici măcar o privire celor care îl strigă, amuzați, din alte mașini. Nicidecum, el se comportă ca și cum s-a născut să aibă toată lumea la copite.

În ciuda preconcepțiilor, ar fi bine să aflați că măgarii sunt animale foarte inteligente, nu doar puternice. Au o memorie incredibilă, astfel încât pot recunoaște zone în care au fost și alți măgari pe care i-au întâlnit timp de aproape 25 de ani. Așadar, nu vă mai supărați atunci când cineva vă cataloghează în sens peiorativ ”măgar” :) 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
image
image
image
image
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă