Salvată de la moarte cu votcă! Ce a pățit pisica devenită celebră

simeon stalpnicul png

Atunci când te gândești la lucruri care ți-ar putea salva viața într-o zi, votca cu siguranță nu va prinde un loc fruntaș în top. Contrar așteptărilor tale, băutura spirtoasă de origine rusească a salvat viața unei pisici din Australiacare avusese ghinionul să bea antigel.

Motanul Tipsy, așa cum este cunoscut acum, ingerase o cantitate periculoasă de antigel, cel mai probabil din cauza unei capcane puse de un om ”bine intenționat”. Din fericire, el a fost zărit la timp și a fost dus de urgență la o clinică veterinară. Acolo, medicii trebuiau să acționeze rapid deoarece micuțul animal mai avea mai puțin de o oră de trăit.

Norocul a făcut ca una dintre asistente să aibă ascunsă la birou o sticlă de votcă. Fără să mai stea pe gânduri, i-a dat pisicii o cantitate mică și diluată pentru a mai ”tăia” din toxicitatea antigelului și pentru a-i permite acestuia să circule prin corpul felinei fără să producă prea multe pagube. Conform veterinarilor care au tratat pisica, votca conține o enzimă care metabolizează antigelul pentru a-l face non-toxic. Este foarte interesant cum o băutură atât de tare poate salva vieți, notează Playtech.

Vezi aici mai multe despre salvarea pisicii cu votcă

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg