Sexul de calitate înseamnă să vorbeşti deschis cu partenerul despre preferințele tale

Ultima actualizare:

    Sexul de calitate înseamnă să-ți asumi riscul de a vorbi deschis despre preferințele talefoto: 123RF
Sexul de calitate înseamnă să-ți asumi riscul de a vorbi deschis despre preferințele talefoto: 123RF

Comunicarea este unul dintre elementele principale care stau la baza unei relaţii de dragoste reuşite. Dacă suntem capabili să învăţăm să comunicăm, viaţa noastră de cuplu va fi una foarte fericită.

Dar când vine vorba de sex, unele cupluri întâmpină probleme de comunicare. Dar oare de ce se întâmplă acest lucru? Comunicarea sexuală nu face parte din relaţia de cuplu? Poate din lipsă de experienţă, timiditate şi din dorinţa de a nu răni persoana iubită, se preferă ignorarea acestui aspect şi tratarea lui cu indiferenţă.

Aşadar, o viaţă sexuală de calitate implică coordonare emoțională și să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău. O viață sexuală împlinită presupune deschidere față de celălalt, o bună comunicare și asumarea vulnerabilităților: să spui deschis ce-ți place, ce te incită și ce te inhibă pe plan sexual, ce momente te satisfac cu adevărat. Sexul de calitate înseamnă să-ți asumi riscul de a vorbi deschis despre preferințele tale. Important este să creați o bază solidă în relația voastră și o zonă în care să vă exprimați deschis dorințele sexuale, chiar și pe acelea care de care vă temeți cel mai mult să le împărtășiți.

image
image
image
image
image
image
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg
banner vlad țepeș png