Sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie

image
Sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie!Foto: Prima TV

Sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie! Aceasta înlocuieşte cu succes produsele costisitoare pe care le găsiţi în magazine. În plus, este bio. Alexandra Băjănaru şi Adriana Radu, cele două specialiste ale emisiunii “Curat, Murdar?”, de la Prima TV, vă învaţă cum să o folosiţi pentru a avea cele mai bune rezultate.

Dacă doriţi să aflaţi câteva sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie. Murdăria din cuptorul cu microunde, spre exemplu, poate fi uşor înlăturată cu apă şi lămâie. Tăiaţi câteva felii de lămâie şi puneţi-le într-un bol cu apă. Băgaţi bolul în cuptor câteva minute, până ce apa începe să fiarbă. Aburul degajat va înmuia mizeria şi grăsimea, iar lămâia va dezodoriza cuptorul. După ce scoateţi bolul din cuptor ştergeţi murdăria cu o cârpă.

image
Sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie! Urmăriţi emisiunea "Curat-murdar" de la prima TV!

Chiuveta de inox se poate curăţa cu ajutorul unei soluţii obţinută din două linguri de bicarbonat de sodiu şi o lingură de suc de lămâie. Frecaţi chiuveta cu un burete, apoi umpleţi-o pe jumătate cu apă caldă şi radeţi puţin săpun de rufe. Spălaţi din nou chiuveta cu apă caldă şi săpunul ras şi apoi clătiţi cu apă rece. Bateria va fi spălată în acelaşi timp cu chiuveta dar, dacă vă doriţi să devină mai strălucitoare, frecaţi-o cu o bucată de hârtie cerată. Folosiţi cu încredere aceste sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie!

Sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie

Dacă capul de duş s-a înfundat din cauza depunerilor de piatră, îl puteţi curăţa cu ajutorul sucului de lămâie. Puneţi într-o pungă suc de lămâie, apoi introduceţi para de duş şi lăsaţi să acţioneze câteva minute. Dacă în urma acestui procedeu mai rămân găurele astupate folosiţi o agrafă pentru a le desfunda. Acestea sunt cele mai cunoscute sfaturi în bucătărie: Lămâia face minuni în curăţenie!

Pentru mai multe sfaturi utile pentru curăţenie, urmăriţi emisiunea „Curat, Murdar?”, în fiecare joi seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Simona Halep, EPA jpg
spymaster serial foto HBO Max jpg
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg