Şoc! Tipu-n maiou e prinţul moştenitor

Ultima actualizare:

    Echipajul companiei  Royal Thai Airways  îl salută ceremonios  pe prinţul aproape gol
Echipajul companiei Royal Thai Airways îl salută ceremonios pe prinţul aproape gol

“Nu-şi permite să-şi ia o cămaşă?” A titrat “Bild”, după ce prinţul moştenitor al Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a aterizat la München îmbrăcat într-un maiou ciudat, cu burta la vedere, şi în blugi.

Apariţie şoc! Prinţul Maha Vajiralongkorn (63 de ani) a coborât din Boeingul său 737 într-o ţinută care a lăsat pe toată lumea mască. Fiul regelui Thailandei, Bhumibol (88 de ani), cel mai bogat cap încoronat din lume, cu o avere estimată de revista “Forbes” la 35 de miliarde de euro, purta un maiou scurt, care îi lăsa la vedere tatuajele de pe spate, blugi lăsaţi pe fund şi sandale. După cum arăta de jalnic, nimeni nu şi-ar fi imaginat că este moştenitorul tronului, deşi era însoţit de 30 de gărzi de corp, scriu jurnaliştii germani.

Prinţul moştenitor  în ţinută oficială
Prinţul moştenitor în ţinută oficială

“Cu ce scop a venit prinţul aproape gol în Bavaria?”, se întreabă ei apoi. A venit la cumpărături. A dat zece milioane de euro pentru a-i dărui o vilă situată pe malul Lacului Starnberg amantei sale favorite, Suthida, de 32 de ani. Ahtiat după lux, prinţul Maha Vajiralongkorn nu este popular în ţara sa. Îi place să facă shopping şi să dea petreceri. Chiar şi pentru câinele lui „Foo Foo“ a dat o petrecere de pomină. A avut până acum trei soţii de la care are 7 copii. 

Prinţul Maha Vajiralongkorn,  iubita sa, Suthida şi căţelul „Foo Foo“   sunt îmbarcaţi într-un Mercedes
Prinţul Maha Vajiralongkorn, iubita sa, Suthida şi căţelul „Foo Foo“ sunt îmbarcaţi într-un Mercedes

Bhumibol cunoaşte reputaţia fiului său. Se zvoneşte chiar că acesta s-ar opune ca Maha Vajiralongkorn să devină rege. Toată lumea se întreabă dacă nu cumva va fi încoronată sora lui, Maha Chakri Sirindhorn, de 61 de ani. Dacă se va întâmpla aşa ceva, îi va rămâne destul timp prinţului în maiou ca să arunce cu banii, mai scrie ziarul “Bild ”.

image
image
image
image
image
image
NjZiZmIxMzZlZmFkMzk4ZTMyZTFiNTZmMzlh thumb jpg
blue air caseta copy jpg
Razboi Ucraina Rusia distrugeri 26-27 mai 2022 oras Bakhmut bombardamente FOTO EPA-EFE
camioana trafic foto pixabay jpg
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg