Vacanță de lux în Grecia! Cât te costă să dispui de heliport și cină privată pe plajă? Un sejur aici poate ajunge și la 30.000 de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A început sezonul vacanțelor, iar Grecia rămâne una dintre destinațiile preferate de români. Turismul de lux a înflorit, în ultimii ani, pe meleagurile elene. Puteți avea parte de experiențe luxury și de condiții VIP nu doar în Mykonos sau Santorini. Halkidiki este în top vara aceasta, cu hoteluri în care luxul este unul orbitor și opulența este la ea acasă. Trebuie să vă țină, însă, și buzunarele, prețurile fiind pe măsură. Reporterul Click! a fost acolo și vă prezintă informații la cald despre cum puteți avea un sejur de vis.

Camere de lux, servicii VIP si plaje private, sălbatice de o frumusețe rară! Le puteți găsi în Halkidiki, Grecia, fără doar și poate una dintre destinațiile elene preferate de români.

Popularitatea acestei destinații se datorează frumuseții paradisiace a plajelor situate pe cele trei brațe ale peninsulei, dar și a ospitalității cu care grecii obișnuiesc să-și întâmpine turiștii din toată lumea.

În Halkidiki puteți opta pentru vacanțe la prețuri avantajoase, începând de la 159 de euro, dar și pentru experiențe luxury în hoteluri all inclusive, de cinci stele, unde un sejur poate ajunge, în plin sezon, până la suma de 30 000 de euro.

Cei care își doresc o vacanță de lux pot găsi hoteluri exclusiviste, de cinci stele, unde opulența este la ea acasă. Trebuie să vă țină însă și buzunarele, căci prețurile sunt pe măsura serviciilor VIP oferite.

Unul dintre hotelurile de top, deschis în urmă cu doar câteva zile, este „Ajul Luxury Hotel & Spa Resort”, situat chiar pe plaja cu pietriș din satul Agia Paraskevi, renumit pentru mediul său natural unic de păduri de pini și izvoare naturale.

Hotelul oferă servicii vip, ultra all inclusive, prețul unui sejur aici pornind de 1.160 de euro de persoană.

Resortul dispune de 171 de camere, bungalowri și vile cu piscine private. Turiștii au la dipoziție terenuri de tenis, baschet, volei, un heliport pentru a ajunge cu elicoperul la detinație, servicii de spa în cameră și pot comanda chiar și cina privată pe plajă.

Prețul unui sejur de 7 zile într-o vilă Royal, cu toate serviciile vip incluse, poate ajunge în plin sezon, într-un astfel de resort exclusivist, până la suma de 30 000 de euro!

Hotelul a fost deschis acum câteva zile și este ultra all inclusive. Avem un teren de baschet, două terenuri de tenis și unul de volei pe plajă, un Adventure Park, un heliport, servicii de spa în cameră.

Organizăm seri diferite, printre care și o seară grecească. De asemenea, turișii pot comanda o cină romantică pe plajă”, ne-a declarat Anastasia Kartsoni, manager general al resortului.

Servicii all inclusive, de top, puteți găsi și la „Ammoa Luxury Hotel & Spa”, resort care se află în Nikiti, la 200 de metri de plaja Agios Ioannis. Aici un sejur de 7 nopți într-o cameră cu piscină pirivată este 1.022 de euro de persoană.

Grigoris Tasios, alături de Cosmin Vasile, reprezentant Hello Holidays Sursa: Alina Erimia
Grigoris Tasios, alături de Cosmin Vasile, reprezentant Hello Holidays Sursa: Alina Erimia

Există pachete turistice pentru toate buzunarele

Halkidiki este una dintre destinațiile ideale pentru români, un atu al peninsulei reprezentându-l proximitatea față de țara noastră. Drumul pe care trebuie să îl străbateți pentru a ajunge in statiunea aleasă este relativ ușor și scurt.

Agenția Hello Holidays operează curse charter cu autocarul spre Halkidiki (Kassandra și Sithonia), din Bucuresti, săptămânal, în fiecare vineri, în perioada 12.05.2023 (prima plecare) și 29.09.2023 (ultima plecare).

De obicei, turiștii care vin în Halkidiki cu autocarul optează pentru hoteluri de 2-3 stele. Regiunea este destinată familiior cu copii, care au la dispoziție variante de excursii opționale.

Două autocare pleacă, săptămânal, în fiecare zi de vineri spre Halkidiki. Există și cei care optează să vină cu mașina și cumpără doar cazare.

Noi oferim 130 de variante de vacanțe cu cazare în studiouri, și  în hoteluri. Pachetele de vacanță, de șapte nopți, cu transport autocar încep de la 156 de euro/persoană/studio”, a declarat Cosmin Vasile, reprezentantul agenției, pentru Click!

Peste 1 milion turiști își petrec anual concediul în Halkidiki

Peninsula Halkidiki numără 3 brațe: Kassandra, Sithonia și Muntele Athos, primele două dispunând de plaje minunate, pensiuni cochete, hoteluri de lux și peisaje menite să îți taie răsuflarea.

Peninsula însumează un total de 520 km, o suprafață pe care sunt întinse plaje fabuloase și peisaje splendide.

50 la sută din turiști ajung aici cu mașinile. Punem la dispoziția lor 500 hoteluri, dintre care 20 la sută în regim all inclusive.

Sezonul a început aici din luna aprilie și se termină în perioada 15-30 octombrie. Peste 1 milion turiști își petrec anual concediul în Halkidiki. Anul acesta, ne așteptam să avem un număr mai mare de turiști, deja hotelurile sunt ocupate în proporție de 50 la sută. În Halkidiki sunt 92 plaje cu Blue flag”, ne-a declarat Grigoris Tasios, președintele Asociației Hotelurilor din Halkidiki.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net