Vergeturile și celulita îi aduc sume frumoase. Mămica asta își vinde pozele

Ultima actualizare:

    Summer este mândră de ”defectele” corpului eifoto: Instagram
Summer este mândră de ”defectele” corpului eifoto: Instagram

Nu multe sunt femeile care se simt bine în pielea și corpul lor și nu multe sunt cele care își expun kilogramele în plus sau vergeturile. Ei bine, această femeie nu are nicio problemă cu faptul că dimensiunile sale nu sunt tocmai cele standard și nici cu faptul că are vergeturi și celulită, dimpotrivă, aceasta este extem de mândră cu corpul ei, de pe urma căruia câștigă bani frumoși.

Summers VonHesse, mamă a doi copii, trăiește mai mult decât decent din pozele pe care lu publică pe site-uri cu corpul său transformat după cele două nașteri. Blonda este cu adevărat mândră de corpul ei și de ”defectele” lui, de pe urma cărora câștigă bani frumoși.

Tânăra în vârstă de 30 de ani câștigă sume frumoase de pe urma vergeturilor sale. Femeia nu-și ascunde semnele rămase pe corpul ei după cele două sarcini, ci și le expune fără nicio problemă, acest lucru aducându-i și banii.


    Summer își pozează celulita și vergeturile și apoi le arată lumiifoto: Instagram
Summer își pozează celulita și vergeturile și apoi le arată lumiifoto: Instagram

Summers nu are deocamdată un job stabil, însă la cât de mult succes au fotografiile ei, nici nu va avea nevoie de unul prea curând, mai ales că "afacerea" este întreținută în familie, fotograf fiindu-i chiar soțul. Femeia își publică fotografiile pe o platformă online, unde utilizatorii plătesc între 5 și 50 de dolari ca să poată vedea o imagine.


    Summer primește bani pentru fiecare poză cu eafoto: Instagram
Summer primește bani pentru fiecare poză cu eafoto: Instagram

Summers spune că își dorește ca cei doi copii ai săi să crească iubindu-și corpul și simțindu-se bine în pielea lor, dar și că venitul pe care îl are din această activitate, în jur de 5000 de dolari pe lună, o ajută să își întrețină familia, alături de soțul său.

”Mereu m-am subestimat. Soțul meu îmi spunea încontinuu că sunt cea mai frumoasă fată din lume, însă nu l-am crezut. Corpul unei femei este un lucru extraordinar și nu există nimic la el de care să ne fie rușine”, spune tânăra, potrivit The Sun.

image
image
image
image
image
image
index png
Anastasia Pokreshchuk jpg
prostitutie jpg
Amanda Bynes jpeg
lumanari jpg
chei in usa  jpeg