VIDEO Are cinci ani, nu vorbeşte, dar face vânzări de mii de euro!


    Iris are cinci ani, iar tablourile ei sunt comparate cu cele ale lui Renoir sau Monet Foto: Captură Youtube
Iris are cinci ani, iar tablourile ei sunt comparate cu cele ale lui Renoir sau Monet Foto: Captură Youtube

O fetiţă din Marea Britanie a uimit lumea cu tablourile pe care le crează, care ar putea fi confundate uneori cu opere de Monet sau Renoir, în condiţiile în care are numai cinci ani şi suferă de autism.

Iris Halmshaw are cinci ani, locuieşte în Leicestershire (Marea Britanie) şi nu a vorbit niciodată din cauza bolii de care suferă, informează CNN. Părinţii fetiţei au realizat în jurul vârstei de doi ani că fetiţa nu vorbeşte şi nici nu poate păstra contactul vizual cu oamenii. După ce copilul a fost diagnosticat cu autism, părinţii s-au gândit că pictura ar ajuta-o pe fetiţă să se exprime, astfel că i-au cumpărat pensule şi acuarele.

"De la primul desen, ea a umplut pânza cu culori şi nimic nu era întâmplător. Totul era gândit foarte bine. Ea era atât de mulţumită şi de fericită şi atunci ne-am dat seama că am găsit un mod de a intra în lumea ei şi de a interacţiona cu ea", povesteşte mama fetiţei. Între timp, picturile realizate de Iris, la trei ani, au fost arătate tuturor, iar reacţiile au fost uimitoare. Cererea pentru tablourile fetei este, în prezent, foarte mare, iar presa internaţională a remarcat talentul deosebit al lui Iris. Mama micuţei a creat chiar o pagină web, unde se vând atât tablourile originale, cât şi copii ale acestora. Anul trecut, mai multe dintre tablourile realizate de Iris s-au vândut cu peste 1.500 de euro fiecare, iar site-ul are are mai mult de un milion de accesări.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png