«Fiara» rănită nu se predă

27 februarie 2011

„Fiarele" lui Lăcătuş nici n-au apucat să se obişnuiască cu gerul de afară, că oltenii le-au urcat temperatura încă din start.

Pauza competiţională n-a schimbat prea multe în jocul fără orizont al Stelei, jucătorii părând la fel de derutaţi, chiar dacă între timp, în formaţia de start, au apărut şi nume noi.

Iar fraţii Costea au dat de pământ în prima repriză cu defensiva trupei din Ghencea, asta chiar dacă acest compartiment este văzut drept cel mai puternic al echipei, având în vedere că marea promisiune Gardoş a îngheţat ieri pe banca de rezerve. Mai întâi Florin a irosit o şansă uriaşă din poziţie de unu la unu cu Tătăruşanu (4).

Tot el, un sfert de oră mai târziu, a semiluftat din 10 metri, asta chiar dacă Mihai a făcut o cursă senzaţională, de aproape 70 de metri, lăsându-i în urmă umiliţi pe Nicoliţă şi Brandan. Şi „mezinul" putea marca, în minutul 30, însă s-a grăbit şi a tras din întoarcere peste poartă.

Dică putea face 2-0

Steaua a însemnat în primul mitan multă gâfâială, alergat fără minge şi alergătură fără orizont. Sclipiri? Bilaşco, în minutul 31, când a reuşit să marcheze, după ce mingea i-a revenit cu noroc din bară după ce tot el trimisese bine cu capul la o centrare a lui Marinescu.

Plus Dică, învizibil până spre finalul părţii întâi. Atacantul s-a trezit cu un balon în poziţie ideală în careu, dar, crezându-se în ofsaid, a tras din întoarcere cu stângul alături.

Craiova, fără idei, Steaua, fără vlagă

Nici partea secundă n-a fost una a sclipirilor. Steaua a continuat să semene cu o bicicletă al cărei lanţ e sărit, roş-albaştrii pedalând în gol.

Asta mai ales că Dică, Marinescu sau Tănase, oameni de la care se aşteaptă să construiască, şi-au petrecut majoritatea timpului lamentându-se în privinţa nereuşitelor.

Cum Florin şi Mihai Costea au dat şi ei semne de oboseală, partida a devenit aproape la fel de plictisitoare ca un emisiune de teleshopping. Astfel, meciul a curs către un 1-0 banal, Lăcătuş câştigând cele trei puncte, care îi mai aduc puţin răgaz pe banca Stelei.

Steliştii au fost atacaţi cu bulgări

 „Fiara" i-a lăsat pe banca de rezerve pe Romică Surdu şi pe Florin Gardoş, doi fotbalişti despre care Gigi Becali spunea că trebuie să fie titulari în această primăvară.

„Îl vedeam atacant pe Surdu în locul lui Bilaşco. Daca Marius aşa ştie el...S-ar putea însă să mă bag şi o să-i vreau şi pe Răduţ şi pe Gardoş în teren", a declarat latifundiarul înaintea partidei.

 Mitingul anti-Mititelu, anunţat de către galeria Universităţii înainte de meci, s-a transformat într-un fiasco. Numai 50 de oameni au protestat, dar au fost repede împrăştiaţi de către jandarmi, pentru că manifestaţia n-avea autorizaţie. „Să protesteze împotriva lui Piţi, care a furat doi jucători", a reacţionat Mititelu.

Patronul Stelei a ţinut să-i transmită antrenorului său un mesaj inedit, sub forma unei parabole, cu numai câteva minute înaintea fluierului de start.

„Dacă eu îţi dau ţie terenul unde creşte iarba cea mai grasă, cele mai bune oi şi tu îmi aduci, de la cele 300 de oi, numai 5 kg de brânză pe cap de oaie, atunci la revedere, alt cioban", a spus Gigi Becali.

Circa 10.000 de suporteri olteni au încălzit aseară atmosfera pe arena»Ion Oblemenco», deşi la ora jocului mercurul termometrelor arăta -10 grade Celsius.

De partea cealaltă, deşi reprezentanţii galeriei roş-albastre au anunţat că vor avea 500 de susţinători în Bănie, doar 20 de fani ai Stelei au ajuns în cele din urmă la stadion.

 În prima repriză, fanii Universităţii s-au amuzat aruncând cu bulgări de zăpadă în fotbaliştii Stelei, sud-americanii Bonfim şi Brandan fiind ţintele lor preferate.

După golul lui Bilaşco, stadionul a rămas câteva momente într-o linişte deplină, în timp ce Lăcătuş, Meme Stoica şi ceilalţi membri ai staff-ului Stelei încropiseră o sârbă lângă banca de rezerve!

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg