Foarte ingenios! Cum să ţii evidenţa femeilor cu care te întâlneşti!

Deoarece se întâlnea cu opt femei deodată David Merkur, în vârstă de 28 de ani, s-a că se poate descurca mai bine dacă menţionează într-un tabel în Excel toate datele pe care le are despre tinerele în cauză, dar şi cum au decurs întâlnirile lui cu acestea.

"Poate că este o greşeală, dar la naiba... m-am gândit să-ţi arăt toată treaba. Sper ca acest email să nu-mi facă mie rău, pentru că într-adevăr m-am simţit bine cu tine şi sper să ne întâlnim din nou în curând", a scris David în emailul trimis femeii pe care o plăcea pe numele Arielle.

La rândul ei, tânăra şocată de cele văzute a trimis documentul unui grup de prietene, pentru a se distra împreună: "Am vrut să vă trimit asta ca pe o distracţie de luni dimineaţa. Am avut o întâlnire cu tipul ăsta miercuri. La întâlnire, mi-a spus că are un tabel cu ajutorul căruia ţine evidenţa femeilor de pe match.com cu care se întâlneşte. Bineînţeles că l-am tachinat şi i-am cerut să-mi trimită tabelul. Dintr-un motiv ciudat, chiar mi l-a trimis. Iată-l ataşat. Şi când credeam că le-am văzut pe toate...".

Bărbatul a trimis tabelul fără a proteja nicio informaţie confidenţială, cum ar fi numerele de telefon sau adresele de mail ale femeilor respective.

În tabel, David le dăduse femeilor calificative pentru aspectul lor fizic, menţiona datele la care făcuse schimb de mailuri şi de mesaje telefonice, locul în care le-a cunoscut, impresiile sale de la prima întâlnire sau data când le-a văzut ultima dată.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Bouchard2 jpg
militar mort focsani jpg
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg