Fostul şef al FIA dă în judecată Google, din cauza unor imagini cu el la o orgie nazistă

Mosley speră că astfel compania va opri difuzarea imaginilor care ar putea încălca dreptul său la viaţă privată. Fostul preşedinte al FIA a declanşat o procedură similară în Germania, care va fi analizată în 20 septembrie, la Hamburg, a declarat pentru AFP un reprezentant al Google.

Acţiunea lui Mosley se bazează pe mai multe decizii ale unor instanţe din Anglia şi Franţa, care au recunoscut încălcarea dreptului la viaţă privată prin difuzarea acelor imagini.

Pentru reprezentanţii Google, cererea fostului preşedinte al FIA reprezintă o "aberaţie juridică" care "poate încălca dreptul fundamental la libertatea de exprimare şi de informare pe Internet".

Google a scos în evidenţă ineficacitatea unei asemenea cenzuri şi riscul de a atinge în acest mod conţinuturi perfect legale, cum ar fi articolele privind cazul Mosley de exemplu.

News of the World a publicat în data de 30 martie 2008 fotografii şi imagini video care îl surprindeau pe Max Mosley în compania a cinci tinere prostituate, îmbrăcate în uniforme sau costumate în prizonieri Scenele au fost catalogate drept "o orgie nazistă" de tabloid, care a amintit şi că tatăl lui Max Mosley a fost un militant al mişcării naziste britanice din anii '30. Preşedintele FIA a respins aceste acuzaţii şi a acuzat grupul de presă News Group Newspapers că a i-a violat viaţa privată

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
Xavi jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg