FOTO EXCLUSIV Bianca îi duce prăjituri iubitului ieşit din puşcărie

Ultima actualizare:

    După ce a terminat  toate treburile, blonda  s-a îndreptat spre casă,  cu prăjiturile în pungă (Fotografii: Alex Muscaliu)
După ce a terminat toate treburile, blonda s-a îndreptat spre casă, cu prăjiturile în pungă (Fotografii: Alex Muscaliu)

Bianca Brad (46 ani) îşi revine încet-încet după drama prin care a trecut în ultimul an. Norii negri de furtună care au planat asupra familiei ei au trecut.

Fosta "Miss România" este acum o femeie liniştită. Iubitul ei, Aurel Frăţilă a fost eliberat din penitenciarul din SUA în care a stat mai bine de un an. Miercuri, Bianca şi-a reluat programul obişnuit de zi cu zi şi trudeşte ca o albinuţă. În jurul orei 13, ea a sosit la cofetăria pe care o are în zona Pajura, însă nu a stat mult înăuntru şi, câteva minute mai târziu, a ieşit cu nişte acte în mână. Apoi, s-a oprit la un notariat din apropiere.

După ce şi-a rezolvat treburile, Bianca Brad a revenit la cofetărie, iar după o oră şi jumătate a ieşit însoţită de fratele ei. Cei doi şi-au făcut aprovizionarea la un centrul comercial din zonă, după care s-au întors iar la cofetărie, încărcaţi de pungi. Între două drumuri, vedeta a trecut puţin şi pe acasă, la cinci minute de cofetărie. A parcat maşina într-o curte interioară şi a intrat în bloc, având în mână o pungă cu prăjituri. În jurul orei 18, a plecat spre şcoală, pentru a-l lua pe Luca (9 ani).

Click! a publicat ieri, în exclusivitate, că iubitul Biancăi Brad a fost eliberat înainte de Paşte şi s-ar fi întors acasă la familie. Conform unor surse din preajma vedetei, se pare că în timp ce Bianca se ocupă de treburile, Aurel Frăţilă nu iese din casă, încercând să-şi revină după momentele grele pe care le-a petrecut în închisoare. El a fost închis în America pentru că ar fi vândut ilegal către Iran echipamente pentru avioane civile şi militare, încălcând embargoul SUA.

La ora 13, Bianca şi-a făcut apariţia la cofetăria ei din cartierul Pajura

simeon stalpnicul png

Vedeta a plecat apoi să semneze nişte acte la notariat

simeon stalpnicul png

Bianca a mers la cumpărături cu fratele ei

simeon stalpnicul png

VIDEO EXCLUSIV Iubitul Biancăi Brad s-a întors din închisoare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net