FOTO EXCLUSIV Îţi vine să crezi că are aproape 60 de ani şi arată aşa?

Anastasia Lazariuc
Anastasia Lazariuc

Talie de viespe, sâni ridicaţi, fund bombat şi picioare de gazelă! Haine scumpe şi moderne, accesorii de firmă, coafură tinerească şi nici un strop de machiaj. Nu vorbim despre o fată de 20 de ani, ci despre o doamnă respectabilă, de 56 de ani, femeie de afaceri şi mama unui băiat de 30 de ani.

Este o adevărată apariţie, însă pe cât e de spectaculoasă, pe atât e de timidă. Stabilită din 1982 în Elveţia şi aflată acum în vizită la rude, în Bucureşti, i-a fost de ajuns un eveniment monden ca să-şi facă simţită prezenţa. Se numeşte Adriana, are 56 de ani şi a reuşit să le facă invidoase pe toate femeile prezente miercuri seara la lansarea coleţiei Ritei Mureşan. Culmea! Nu face sport şi mănâncă orice.

„Am oroare de sală. Pentru mine e o distrugere psihică. În România, acestea sunt locuri de expunere, fetele se duc machiate, eu nu mă duc să se uite x, y la corpul meu. Mie îmi place să mă distrez prin sport, nu să fac o chestie temeinică. Îmi plac sporturile de apă, mă dau cu placa, cu jet ski-ul, merg la schi iarna. Legat de alimentaţie, mănânc orice, nu evit absolut nimic. Nu-mi place somonul pentru că are un miros puternic, nu consum  niciodată alcool, ci doar Cola zero, cafea cu lapte şi rar apă. Nu am ţinut niciodată cură şi nu am fost grasă. Contează foarte mult şi gena, zic eu", a declarat Adriana, pentru Click!

Romaniţa Iovan (foto: Alex Muscaliu)
Romaniţa Iovan (foto: Alex Muscaliu)

Mulţi ar băga mâna în foc şi ar spune că este opera unui estetician, dar a apelat o singură dată la bisturiu. „Am implanturi mamare, a fost cadoul meu pentru mine la 40 de ani. Mi-am făcut sânii pentru că în timp s-au pierdut, am vrut ceva natural dovadă că mi-am păstrat sutienele de dinainte. Nu mi-am pus niciodată unghii sau gene false, mă vopsesc singură, nu la coafor să-mi distrugă părul. Eu mi-am propus ca psihicul meu să fie mulţumit, nu să impre­sionez bărbaţii", a mai spus ­afacerista.

Anastasia Lazariuc, 61 de ani, nu a fumat niciodată

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice”, ne declara recent Anastasia Lazariuc. La cei 61 de ani ai săi, cântăreaţa se menţine cu metode naturale: lăptişor de matcă, pe care îl consideră cel mai bun antibiotic, polenul şi seminţe de tot felul. Consumă foarte puţină carne şi mai mult peşte, iar în această perioadă cât mai multe verdeţuri. Bineînţeles, operaţiile estetice au avut şi ele contribuţia lor la aspectul fizic.

Adriana a venit la evenimentul  Ritei Mureşan  îmbrăcată într-o  rochie mulată
Adriana a venit la evenimentul Ritei Mureşan îmbrăcată într-o rochie mulată

Romaniţa Iovan, 49 de ani, se menţine cu alimentaţie sănătoasă

O altă femeie peste care anii au trecut frumos, este Romaniţa Iovan. La cei 49 de ani, creatoarea de modă se poate mândri cu un fizic frumos, nelucrat prea mult de medicii esteticieni. Face foarte mult sport, are o alimentaţie bazată pe legume, fructe de mare, carne albă, peşte, a evitat cluburile şi s-a dedicat meseriei şi fiului ei, Albert, în vârstă de 7 ani. Nu a ieşit niciodată în evidenţă cu un decolteu adânc sau cu o coafură extravagantă, ci a reuşit să se remarce ca o femeie decentă şi elegantă.


    Romaniţa Iovan (foto: Alex Muscaliu)
Romaniţa Iovan (foto: Alex Muscaliu)

FOTO EXCLUSIV A renunţat la doliu! Dana Rogoz zâmbeşte din nou după moartea tatălui

FOTO EXCLUSIV Ca o prinţesă! Doiniţa Oancea a venit cu iubitul la premiera filmului «Grace de Monaco»

FOTO EXCLUSIV Ioana Ginghină, superbă într-o rochie cu un decolteu adânc. A atras toate privirile

FOTO EXCLUSIV Nu a mai apărut niciodată atât de decoltată! Ghiceşti ce vedetă e posesoarea acestor sâni perfecţi?

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg