FOTO EXCLUSIV Marina Dina, la un pas de leşin pe podium! Ce spune despre boala sa

Ultima actualizare:
Marina Dima
Marina Dima

Se pare că problemele de sănătate care au făcut-o pe Marina Dina să se retragă din televiziune nu-i dau pace. Frumoasa blondă a fost la un pas să leşine pe podium, joi seara, în timp ce prezenta mai multe colecţii ce aparţin unor branduri renumite.

Marina Dina a mărturisit în nenumărate rânduri că are probleme cu glanda tiroidă, necazuri ce au determinat-o să renunţe la postul de asistentă a emisiunii „Răi da'buni". Se pare însă că blonda nu a reuşit să-şi rezolve problemele de sănătate şi care par din ce în ce mai grave.

Fotomodelul a fost la un pas să leşine pe podium, în cadrul unei prezentări care a avut loc la Plaza România. Marina Dima a declarat că s-a simţit rău toată ziua, dar că a luat calciu şi magneziu crezând că astfel va putea să-şi respecte angajamentul.

„Am fost la mai mulţi medici şi toţi mi-au spus că sunt bine, cu toate că eu mă simt foarte rău. Voi face un RMN pentru a vedea ce am. Mi-a fost foarte rău toată ziua, dar înainte să plec de acasă am calciu şi magneziu, crezând că îmi voi reveni", a declarat Marina Dima.

Blonda a decis să urce pe podium şi să defileze chiar dacă era vizibil că se simţea rău şi tremura continuu.


    Marina Dima
Marina Dima

Cu toate că s-a simţit extrem de rău, Marina s-a purtat ca o adevărată profesionistă şi în momentul în care a urcat pe scenă zâmbit în permanenţă şi şi-a etalat formele perfecte într-o ţinută casual, foarte sexy. Pentru această ocazie, Marina a îmbrăcat o bluză semi-transparentă, cu pantaloni lejeri şi pantofi cu toc înalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net