FOTO EXCLUSIV Oana Sârbu, tristă rău, la două luni de la despărţirea de Turcescu

Ultima actualizare:

    Oana Sârbu pare  foarte abătută  în ultima vreme (FOTO: CLICK!)
Oana Sârbu pare foarte abătută în ultima vreme (FOTO: CLICK!)

Despărţirea de Robert Turcescu (38 de ani) nu i-a picat bine Oanei Sârbu (45 de ani), solista care s-a făcut cunoscută odată cu filmul „Liceenii" (1987). După ce Click! a publicat ieri imagini cu prezentatorul de la postul tv B1 și fiul înfiat de solistă la plimbare, ne-am întâlnit și cu Oana Sârbu.

Dacă Turcescu era cu zâmbetul pe buze și se simțea foarte bine cu micuțul Alex (5 ani), nu același lucru se poate spune despre Oana. După două luni de la despărțirea de fostul iubit, cu care a stat vreme de zece ani, artista suferă încă foarte mult.

Dar lacrimile nu au împiedicat-o să se afişeze joi seară la un eveniment monden şi să se piardă printre invitaţi, fără să socializeze prea mult.

Nu a vrut să stea de vorbă cu presa şi nici să facă fotografii cu cei care i-au solicitat acest lucru, pe motiv că nu se simte în stare.

A stat la poveşti doar cu Oana Georgescu, iubita prezentatorului Octavian Ursulescu. La un moment dat, însă, sătulă să mai fie „deranjată" de cei care-i solicitau interviuri şi fotografii, le-a reproşat organizatorilor că ar fi fost hărţuită.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net