FOTO EXCLUSIV Văru’ s-a rezolvat şi pe el. Uite ce fete frumoase are!

Ultima actualizare:

    Oana Matei, 32 de ani,prodcator de film, Şerban Pavlu 38 de ani, actor si Natalia Teodora, 2 ani şi 3 luni (Fotografii: arhivă personală)
Oana Matei, 32 de ani,prodcator de film, Şerban Pavlu 38 de ani, actor si Natalia Teodora, 2 ani şi 3 luni (Fotografii: arhivă personală)

L-a văzut o ţară întreagă în reclamele pentru tocmai.ro, cum rezolvă de toate, cu un simplu telefon. La fel de simplu şi-a rezolvat şi viaţa personală, iar acum, actorul Şerban Pavlu se mândreşte cu o soţie frumoasă şi cu o minune de fetiţă.

L-am întâlnit luni seara, la Gala Premiilor Gopo, acolo unde a venit la braţ cu soţia sa, o doamnă discretă, care nu-l însoţeşte decât la evenimentele mondene importante. Şerban Pavlu, alias Văru', ne-a vorbit deschis despre comorile sale de acasă. Soţia lui, Oana Matei, are 32 de ani şi lucrează în aceeaşi branşă, ca producător de film. În urmă cu doi ani şi trei luni, aceasta i-a dăruit o păpuşă de fetiţă, pe nume Natalia Teodora.

Din primele luni de viaţă, Natalia semăna mult cu tatăl ei

simeon stalpnicul png

"Cu Oana m-am căsătorit acum trei ani, dar suntem împreună de 10 ani. De Paşte voi fi acasă, împreună cu familia", ne-a spus Şerban, care în ultimii ani şi-a împrumutat constant vocea în filme de animaţie.

"Fetiţa mea adoră să ne uităm împreună la aceste desene, chiar acum când m-aţi sunat, vizionam «Peter Pan-Return to Neverland», unde l-am interpretat pe căpitanul piraţilor. Acum, Natalia mă strigă prin casă Căpitanul Hook", ne-a mai spus, amuzat, actorul.

A luat premiul Gopo

A câştigat premiul Gopo în 2013 pentru cel mai bun actor în rol principal cu filmul "Toată lumea din familia noastră". În prezent, lucrează la "iComedy" (Antena 1), iar în 2014 şi-a împrumutat vocea pentru două filme de animaţie: "Dl. Peabody şi Sherman" şi "Marea aventură Lego". Din 2013, îl ştie o ţară întreagă după ce a jucat rolul lui Văru' în reclamele de la tocmai.ro.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net