FOTO Fiica Andreei Esca, surpriză pentru mama ei la 14 ani

image
Alexia Eram, Foto Pro TV

Pe data de 29 aprilie, Pro Tv sărbătorește două evenimente diferite, dar conectate simbolic între ele. Este vorba de celebrarea a 14 ani de Pro Tv Internațional și de aniversarea a 14 ani de căsnicie a vedetei Pro Tv Andreea Esca. 

Marți, 29 aprilie, ProTV Internațional sărbătorește 14 ani de existentă, lansarea sa având loc, chiar în ziua de Paște. Tot în aceeași zi, vedeta ProTV Andreea Esca se căsătorea, iar în același an se năștea fiica ei, Alexia Eram. Și pentru că mâine prezentatoarea Știrilor ProTV aniversează și ea 14 ani de căsnicie iar Alexia se pregătește pentru vârsta cănd își va face buletinul, ProTV Internațional i-a pregătit o propunere surpriză.

image
Alexia Eram, Foto Pro TV

Alexia a devenit, imaginea campaniei aniversare și le va spune românilor din întreaga lume “La mulți ani” și “De 14 ani, eu sunt ProTV Internațional”, printr-un testimonial filmat special cu această ocazie. Chiar dacă nu este la prima ei apariție tv, Alexia a apărut însă pentru prima dată în fața camerei în această ipostază, de a filma un promo și de a se adresa direct tuturor celor care în acest moment se află departe de cei dragi.

image
CLIIMA20140428_0028

“Aceasta a fost prima mea filmare singură și m-am bucurat foarte mult când am aflat propunerea. Am fost foarte fericită și am spus imediat "DA". Chiar dacă am avut emoții pentru această filmare eu cred că au fost unele constructive și m-au ajutat. Mi se pare minunat că am putut transmite acest mesaj telespectatorilor ProTV Internațional și că îi pot ajuta astfel să se simtă mai aproape de casă și de cei dragi. De câte ori am fost plecată din țară și eu m-am uitat la ProTV Internațional și m-am simțit astfel, acasă”, spune Alexia.

image
CLIIMA20140428_0029
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Umar Kremlev si Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg