Gheorghe Turda a mâncat ciorbă de câine în Coreea
Cântăreţul de muzică populară a trăit, acum câţiva ani, o experienţă mai mult decât interesantă, în cadrul unei excursii în Coreea.
Gheorghe Turda a mers cu nişte prieteni la un restaurant tradiţional, unde a încercat mai multe preparate gustoase, printre care şi o ciorbă din carne de „miel".
„A fost una dintre cele mai bune ciorbe pe care le-am mâncat vreodată. Abia după ce am terminat tot din farfurie, prietenii mei mi-au spus că era făcută din carne de câine. Din câte am înţeles, acolo există crescătorii de câini, ca şi cele de pui, nu-ţi gătesc maidanezii prinşi de hingheri. A fost foarte bună, ce să zic. Dacă ştiam că este de câine nu mâncam, dar m-au păcălit că este de miel", a declarat Gheorghe Turda pentru Click!
Mai mult decât atât, într-o altă vacanţă, de data aceasta în Thailanda, a încercat o băutură „otrăvitoare". „Am băut whisky dintr-o sticlă în care era un şarpe. Am adus şi acasă o sticlă şi i-am dat unui prieten să guste. La un minut după ce a băut, i-a apărut un herpes la gură. Eu n-am avut nimic", ne-a mai spus artistul.