Giulia mai vrea un copil: «Aş vrea tot o fetiţă, ca să am pe cine tunde»

Ultima actualizare:

Giulia a mărturisit că venirea pe lume a Antoniei a schimbat-o radical şi a făcut ca relaţia ei cu Vlad, soţul ei, să fie din ce în ce mai bună şi mai apropiată.

"De când s-a născut Antonia, lucrurile între noi s-au aranjat cum nu se poate mai frumos. Ea ne-a legat foarte tare şi, dacă în trecut erau lucruri nelămurite între noi, ea a făcut ca totul să se lege frumos", a spus aceasta.

Artista a povestit că micuţa are o pasiune pentru genţile ei şi că înceacră să o copieze în tot ceea ce face. Aceasta a recunoscut că nu ar avea o problemă dacă Antonia ar decide într-o bună zi să îi copieze şi noua coafură şi să se radă în cap.

"Îmi cară toate încălţările şi mai nou are o pasiune pentru genţi, nu ştiu de unde, că mie nu îmi plac genţile. Am un rucsac cu care umblu pe peste tot. Pe mine nu m-ar deranjua dacă fiica mea s-ar tunde ca mine vreodată", a declarat aceasta.

Giulia a făcut şi o dezvăluire ce ţine de familia ei şi a spus că atât ea, cât şi Vlad Huidu, îşi doresc foarte mult încă un copil.

"Nu excludem posibilitatea de a mai face un copil. Vrem foarte mult un frăţior sau o surioară pentru cea mică. Aş vrea tot o fetiţă, ca să am pe cine tunde", a glumit artista.

Aceasta a mărturisit că nu a avut probleme în timpul sarcinii şi că a fost un singur moment când a intrat într-o uşoară depresie, imediat după ce a născut, când a trebuit să iasă din spital şi să meargă acasă.

"După ce am născut, am avut o problemă foarte mare. În faţa maternităţii ne aşteaptau o grămadă de echipe de filmare, iar eu nu încăpeam în oglinda din salon. Nu ştiam nici cu ce să mă încalţ, iar atunci Vlad mi-a adus pantofii lui şi aşa am ieşit din spital", a declarat Giulia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net