Hagi a refuzat Steaua. Ilie Dumitrescu este noul antrenor!

Ultima actualizare:

UPDATE 16.50 Ilie Dumitrescu a fost varianta de rezervă a lui Gigi Becali, asta deşi a afirmat că îl doreşte pe fostul jucător într-o funcţie de conducere. Dumitrescu a acceptat să preia echipa şi va fi prezentat mâine. "Nu ştiu dacă e adevărat sau nu, rămâne să vedeţi mâine. Nu confirm şi nici nu infirm", a comentat Gigi, la gsptv.

UPDATE 15.03 Gigi Becali a afirmat că negocierile pentru noul antrenor vor fi păstrate în secret.

"Negociez, discut şi nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei şi îmi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferinţă de presă când o să am ceva de anunţat şi gata", a spus patronul din Ghencea.

Nu mă întorc la Steaua. Am avut mai multe discuţii cu diverse persoane. Răspunsul meu este ferm: nu mă întorc la Steaua. Am început o treabă la Academie şi vreau să o termin. Toată lumea ştie că iubesc această echipă şi că reprezintă ceva aparte pentru mine. Steaua este o provocare pentru toţi antrenorii, dar eu am un proiect cu această Academie şi vreau să-l termin", a explicat Hagi.

În aceste condiţii, lucrurile au luat o turnură şocantă în Ghencea. Luni seară, latifundiarul din Pipera i-a făcut o vizită acasă lui...Victor Piţurcă. Cu această ocazie, finanţatorul roş-albaştrilor a încercat să-l întoarcă la echipă pe tehnicianul de 54 de ani!!! Asta după ce, duminică, Becali a spus că „Piţurcă n-are caracter", iar fostul selecţioner a organizat, luni, o conferinţă în care l-a atacat violent pe patronul Stelei, catalogându-l drept un „laş"!

Becali e disperat

Cum de a ajuns Gigi să apeleze tot la Piţi? Simplu. Latifundiarul s-a văzut refuzat de „Rege" şi variantele de rezervă (Ilie Dumitrescu, Mihai Stoichiţă şi alte nume care s-au vehiculat) nu sunt pe placul său.

Becali se teme că plecarea lui Piţurcă va însemna un nou sezon ratat pentru Steaua, care n-a mai câştigat un titlu din sezonul 2005 - 2006, de când antrenor era Cosmin Olăroiu. Mai mult, latifundiarul se teme şi de războiul cu fanii, care promit o răzbunare cruntă pentru evenimentele petrecute în ultimele zile la club.

„Jur să nu mai vorbesc cu presa!"

În urma cu puţin timp, patronul roş-albaştrilor a ieşit din palatul său din Aleea Alexandru şi a făcut o declaraţie ciudată: „Piţurcă a plecat de la Steaua din cauza presei. Jur că nu o să mai vorbesc cu presa". Ruptura Becali - Piţurcă s-a produs după ce primul a început să vorbească despre jucători şi galeria după victoria cu Universitatea Craiova. A fost momentul în care tehnicianul a „luat foc", cerând garanţii de 20 de milioane de euro patronului că nu va mai avea astfel de ieşiri. Nervos, latifundiarul a refuzat, iar Piţi şi-a anunţat demisia.

Rămâi pe www.click.ro pentru ultimele noutăţi despre situaţia explozivă de la Steaua!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net