Hevito a dat plajele însorite din Republica Dominicană, pe zăpada de la Sinaia!

image
Hevito

Cum luna decembrie a fost una destul de aglomerată pentru artistul dominican Hevito, acesta şi-a luat în sfârşit o vacanţă. Deşi putea să meargă chiar la el acasă, pe plajele însorite din Republica Dominicană, fostul concurent de la X Factor a vrut să guste din plin plăcerile ţării noastre şi a plecat să se relaxeze pentru câteva zile, la munte.

Hevito declară de câte ori are ocazia că este invidios pe cei care s-au născut în România, pentru că în copilărie el nu a avut norocul să vadă zăpadă, ori să practice vreun sport de iarnă. Tocmai de aceea în urmă cu câţiva ani, dominicanul a hotărât să-şi mute domiciliuil la noi, mai precis în Capitală.

image
Hevito

Deşi a avut doar câteva zile libere la dispoziţie, artistul a preferat să se bucure de o vacanţă în Sinaia, fiind fascinat de munte şi sporturile de iarnă. Artistul  s-a cazat în Sianaia, în cel mai luxos hotel, Hotel Palace, din Parcul Ghica, unde a fost tratat regeşte. 

Astfel, Hevito s-a putut delecta cu preparate culinare tradiţionale româneşti, a degustat vinuri nobile din crama hotelului şi s-a relaxat într-un apartament cu vedere la parc. Dominicanul s-a distrat punându-şi patinele în picioare pe patinoarul din faţa hotelului, dar a vizitat şi Castelul Peleş şi Casino Sinaia aflat la doar câţiva metri de Hotel Palace.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg