A împlinit 102 ani! E fumătoare înrăită și nu are de gând să se lase

Ultima actualizare:

    Nici n-ai zice că a împlinit 102 aniFoto: Metro.co.uk
Nici n-ai zice că a împlinit 102 aniFoto: Metro.co.uk

Această bătrânică este cea mai bună dovadă a faptului că a avea anumite vicii alimentare nu înseamnă că nu vei avea o viață îndelungată. Dacă o privești, nu ți-ai da seama că are o vârstă atât de înaintată.

Maysie Strang, din Glasgow, Marea Britanie, tocmai și-a celebrat cea de-a 102-a aniversare a zilei de naștere și, cu toate că fumează câte 20 de țigări pe zi de mai bine de 75 de ani, nu pare că i-au făcut vreun rău, după cum ne informează Metro.co.uk.

De asemena, ea nu uită niciodată să bea un pahar de vin – simplu, fără apă – înainte de culcare – doar unul. La aceste două vicii, Maysie a mai adăugat încă unul cu puțină indulgență: „Este o fanatică mâncătoare de banane”, a spus fiul său, în vârstă de 65 de ani.

Pasiunea pentru acest fruct a început în tinerețe, pe când lucra ca secretară a unui editor de la ziarul „Daily Express”, „întotdeauna fumând la mașina de scris”. De multe ori se grăbea pentru a termina lucrările la timp, astfel că obișnuia să mănânce o banană la masa de prânz, iar cu timpul și-a păstrat acest obicei.

Maysie Strang, în tinerețe
Maysie Strang, în tinerețe

S-a apucat de fumat din adolescență și s-a lăsat doar o dată – timp de vreo cinci săptămâni când a fost internată în spital pentru că și-a fracturat un femur – pe-atunci avea vreo 95 de ani. Ea nu-și explică cum mulți oameni se îmbolnăvesc atât de repede: „Este absurd când te gândești că unii oameni care fumează puțin, capătă atâtea probleme de sănătate. Este cel mai mare paradox.”

În mod ironic, soțul său, Alex, a murit la vârsta de 65 de ani în ciuda faptului că avea un corp bine antrenat și a fost și profesor de educație fizică. „Fumatul era o adevărată anatemă pentru el.” În ciuda faptului că Maysie a fumat atât de mult timp, ea nu a avut niciodată vreo problemă medicală. „Nu ia niciun tratament. Nu sunt mulți oameni de 102 ani care se pot lăuda cu asta. Nici nu arată de 102 ani. În zilele ei bune nu i-ai da mai mult de 70 de ani.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net