Adevărul nebănuit despre relația dintre Lady Diana și Regina Elisabeta! Promisiunea secretă a suveranei

Ultima actualizare:

Autorul și expertul regal Andrew Morton, o figură cheie pentru cea mai tumultoasă perioadă din viața familiei regale, a colaborat cu Prințesa Diana pentru a scrie una dintre cele mai importante cărți despre relațiile din interiorul monarhiei britanice. 

image

«Regina Elisabeta a susținut-o foarte mult»

Cartea lui Andrew Morton, din 1992, despre Prințesa Diana l-au transformat într-o figură cheie. Acesta a scris cartea «Diana: Her True Story», în care Prințesa Diana ar fi fost sursa secretă de informații pentru toate destăinuirile. 

Recent, Andrew Morton și-a reamintit acea perioadă tumultuoasă într-o nouă carte, The Queen: Her Life, out now, care surprinde, printre altele, și relația dintre regretata Regină Elisabeta a II-a și Prințesa Diana. Deși s-a insinuat foarte mult despre maniera în care Regina a perceput acțiunile, adeseori controversate, ale Dianei, se pare că adevărul este altul. 

„Ea a susținut-o foarte mult pe Diana”, a dezvăluit Morton pentru People.com „Diana a simțit întotdeauna că Regina este un fel de arbitru conjugal și că ar trebui să intervină asupra relației lui Charles cu Camila Parker Bowles. Dar strategia Reginei a fost să spere că situația se va îndrepta de la sine”, a declarat Andrew Morton. 

Cum a reacționat Regina Elisabeta la divorțul dintre Charles și Diana?

La începutul anilor '90, toate privirile erau ațintite asupra Prințesei Diana și a prințului Charles, din cauza zvonurilor despre problemele conjugale prin care treceau.

Deși Regina Elisabeta a II-a era extrem de conștientă de ruptura dintre fiul ei și Lady Diana, suverana nu era pregătită pentru a expune public acest aspect din viața familiei regale.

În ciuda problemelor, Diana a stat lângă Regină pe balconul Palatului Buckingham pentru salutul oficial și s-a alăturat familiei regale la Castelul Windsor pentru evenimentul anual de la Ascot. În culise, Regina și ajutoarele ei au încercat să gestioneze situația nefericită. 

La câteva zile după anunțul despărțirii, Diana a făcut o programare pentru a o vedea pe regina la Palatul Buckingham. Când a intrat în camera Reginei, Lady Diana a izbucnit în lacrimi, spunând că toată lumea era împotriva ei.

Regina nu știa ce să facă”, și-a amintit apoi una dintre servitoare. 

Regina a detestat dintotdeauna acest gen de confruntare dramatică, nu mai avuse parte de o asemenea situație până la acel moment și nici de atunci", a declarat expertul regal.

Conversația dintre Regina Elisabeta și Prințesa Diana a durat o oră, în decursul căreia fosta soție a lui Charles a fost adeseori copleșită de emoții, însă suverana liniștit-o. Elisabeta a II-a, fiind o mamă la rândul ei, i-a promis Dianei că indiferent ce se va întâmpla, dreptul acesteia la custodia celor doi fii, Henry și William, nu va fi niciodată contestat. Acest moment a fost o ușurare profundă pentru prințesă, care își făcuse griji în privința acestui aspect, cu mult înainte de separarea efectivă de Charles. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net