Anunţul făcut de Kate Middleton şi William, cu o lună înainte de naşterea bebeluşului

15 martie 2015
image
Ducele şi ducesa de Cambridge sunt în căutarea unei menajere Foto: Getty Images

Kate Middleton urmează să nască în luna aprilie, aşa că ea şi Prinţul Kate se pregătesc pentru venirea pe lume a bebeluşului.

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt în căutarea unei menajere pentru casa lor din Norfolk. Te înţelegi bine cu copiii, dar şi cu animalele? Atunci poate că ţi-ai găsit job-ul pe care îl aşteptai demult. Ai şanse să fii aleasă ca menajeră la Casa Regală Britanică, pentru Prinţul William, potrivit huffingtonpost.co uk.

Aceasta va trebui să facă unele cumpărături, să facă ordine şi curăţenie în locuinţa lor, dar şi să plimbe câinii. În plus, va trebui să se priceapă să aibă grijă şi de viitorul lor copil care se va naşte, se pare, în luna aprilie şi care se zvoneşte că va fi o fetiţă, deoarece ducesa poartă tot mai mult haine de culoare roz.

Întru-un anunţ discret pe care ducele şi ducesa de Cambridge l-au dat publicităţii se arată că “se caută o menajeră cu experineţă pentru o casă mare, o familie mare, care să fie discretă şi loială şi care să fie dispusă să îngrijească şi câinii familiei”.

Celelalte cerinţe care mai apar în anunţ mai sunt: curăţarea argintăriei şi a obiectelor din sticlă ale locuinţei şi îngrijre obiectelor de îmbrăcăminte.

Noua menajeră va lucra de luni până vineri, dar va trebui să aibă flexibililitate şi pentru program în timpul weekend-ului.

Detaliile despre plata noii menajere nu au fost date publicităţii, urmând ca posibilii doritori pentru acest job să spună ce aşteptări salariale au. 

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg