Arestată pentru că și-a închis fiul în casă timp de 30 de ani

image
Bărbatul maltratat a fost descoperit la periferia orașului StockholmPixabay

O femeie din Suedia, în vârstă de 70 de ani, a fost arestată pentru că și-ar fi ținut copilul închis în casă aproape 30 de ani, în condiții mizere, greu de imaginat. Când a fost găsit de autorități, fiul acesteia, acum în vârstă de 41 de ani, era subnutrit, prezenta plăgi infectate la picioare și aproape că nu mai avea nici un dinte în gură.

Autorităţile suedeze au anunţat marţi arestarea unei femei septuagenare, suspectată că şi-a ţinut fiul închis în casă timp de 28 de ani, relateaă AFP citat de Agerpres. Fiul bătrânei a fost descoperit, potrivit presei suedeze, într-un apartament situat la periferia orașului Stockholm.

„Mama este suspectată de privare de libertate şi de vătămare corporală”, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ola Osterling.

Fiul, în vârstă de 41 de ani „a stat închis foarte mult timp” în apartamentul familiei, situat în Haninge, o suburbie a capitalei Stockholm, a precizat el. Potrivit publicaţiilor Expressen şi Aftonbladet, femeia l-a ţinut închis timp de 28 de ani după ce l-a retras de la şcoală când avea 12 ani.„Alerta a fost dată de o persoană din familie, după ce l-a văzut pe fiu”, a confirmat procuratura într-un comunicat.

Potrivit presei suedeze, bărbatul avea răni infectate la picioare, abia putea merge sau vorbi şi nu mai avea dinţi. Poliţia nu a confirmat aceste detalii, însă a precizat că fiul femeii a fost spitalizat. „Erau urină, murdărie şi praf. Mirosea a stricat (…) Nimeni nu mai făcuse curăţenie de ani de zile”, a declarat presei persoana care a făcut descoperirea. „Sunt şocată, am inima frântă, dar în acelaşi timp mă simt uşurată. Aştept această zi de 20 de ani pentru că mi-am dat seama că ea îi controlează în totalitate viaţa, însă nu mi-am imaginat niciodată aşa ceva. Sunt recunoscătoare că a primit ajutor şi că va supravieţui”, a afirmat persoana respectivă care a dorit să-și păstreze anonimatul.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg