Atac sinugicaş în Alep. A momit 80 de copii cu mâncare înainte de a detona bomba

Ultima actualizare:

    80 de copii au murit în atac
80 de copii au murit în atac

120 de oameni au fost ucişi în Siria în urma unui atac sinucigaş cu bombă în oraşul Alep. Explozia a avut loc sâmbătă, într-un punct de evacuare al oraşului unde zece de autobuze erau parcate pentru a scoate civili din zonă.

Bărbatul care a detonat bomba ar fi ademenit copii cu mâncare, înainte de a se arunca în aer. "O camionetă împărţea chipsuri. Copiii au fugit spre el. Atunci a sărit în aer", a spus un martor, conform thesun.co.uk.

În jur de 80 de copii au murit în explozia care nu a fost încă revendicată de nimeni. O fată rănită de bombă, care a pierdut 4 fraţi, a povestit că mulţi copii nu mâncaseră de zile întregi, iar bărbatul a profitat de asta. 

Printre cei morţi în explozie se află şi 20 de rebeli. 

Evacuarea oraşului Alep a fost oprită de câteva zile, pentru că oficialii şi rebelii nu se pot pune de acord asupra numărului de oameni care ar trebui să părăsească oraşul. În jur de 30.000 de sirieni ar trebuie evacuaţi, 8.000 în primul stadiu. Însă în realitatea doar 5.000 au fost evacuaţi până acum. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net