Avion devastat de turbulen╚Ťe: pasageri rani╚Ťi ╚Öi scaune ├«ns├óngerate

image
Turbulen╚Ťele din timpul unui zbor au r─ânit mai mul╚Ťi pasageriFoto Getty

Un avion care se deplasa din Jakarta ├«n Bangkok a fost lovit de turbulen╚Ťe at├ót de violente ├«nc├ót mai mul╚Ťi pasageri au fost r─âni╚Ťi ╚Öi au avut nevoie de spitalizare c├ónd au aterizat. Avionul Boeing 777 avea la bord 72 de pasageri ╚Öi 12 membri ai echipajului.

Conform DailyMail.co.uk, ╚Öase pasageri au fost r─âni╚Ťi ├«n momentul ├«n care au ├«nceput turbulen╚Ťele deasupra ora╚Öului Singapore. Imaginile realizate au surprins un adev─ârat dezastru ├«n cabin─â. Tot culoarul dintre scaune era plin de perne, m├óncare ╚Öi gunoaie.

image
Un pasager a fost lovit la cap din cauza turbulen╚Ťelor

Unul dintre pasageri a fost grav r─ânit din cauza faptului c─â nu a purtat centura de siguran╚Ť─â. Scaunul pe care a stat acesta este plin s├ónge deoarece a fost aruncat ╚Öi s-a r─ânit la cap. Unul dintre membrii echipajului a f─âcut mai multe fotografii pe care le-a publicat pe contul s─âu de Facebook.

image
Culoarul dintre scaune este acoperit de mâncare, perne și gunoaie

Pre╚Öedintele companiei de zbor Thai Airways, c─âreia ├«i apar╚Ťinea avionul, ╚Öi-a cerut iertare fa╚Ť─â de pasageri: ÔÇ×Compania ├«╚Öi cere iertare pasagerilor care au fost implica╚Ťi ├«n incident. Compania a pl─âtit costurile medicale ale pasagerilor ╚Öi personalului care au fost r─âni╚Ťi.ÔÇŁ

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg