Avion devastat de turbulen╚Ťe: pasageri rani╚Ťi ╚Öi scaune ├«ns├óngerate

14 aprilie 2016
image
Turbulen╚Ťele din timpul unui zbor au r─ânit mai mul╚Ťi pasageriFoto Getty

Un avion care se deplasa din Jakarta ├«n Bangkok a fost lovit de turbulen╚Ťe at├ót de violente ├«nc├ót mai mul╚Ťi pasageri au fost r─âni╚Ťi ╚Öi au avut nevoie de spitalizare c├ónd au aterizat. Avionul Boeing 777 avea la bord 72 de pasageri ╚Öi 12 membri ai echipajului.

Conform DailyMail.co.uk, ╚Öase pasageri au fost r─âni╚Ťi ├«n momentul ├«n care au ├«nceput turbulen╚Ťele deasupra ora╚Öului Singapore. Imaginile realizate au surprins un adev─ârat dezastru ├«n cabin─â. Tot culoarul dintre scaune era plin de perne, m├óncare ╚Öi gunoaie.

image
Un pasager a fost lovit la cap din cauza turbulen╚Ťelor

Unul dintre pasageri a fost grav r─ânit din cauza faptului c─â nu a purtat centura de siguran╚Ť─â. Scaunul pe care a stat acesta este plin s├ónge deoarece a fost aruncat ╚Öi s-a r─ânit la cap. Unul dintre membrii echipajului a f─âcut mai multe fotografii pe care le-a publicat pe contul s─âu de Facebook.

image
Culoarul dintre scaune este acoperit de mâncare, perne și gunoaie

Pre╚Öedintele companiei de zbor Thai Airways, c─âreia ├«i apar╚Ťinea avionul, ╚Öi-a cerut iertare fa╚Ť─â de pasageri: ÔÇ×Compania ├«╚Öi cere iertare pasagerilor care au fost implica╚Ťi ├«n incident. Compania a pl─âtit costurile medicale ale pasagerilor ╚Öi personalului care au fost r─âni╚Ťi.ÔÇŁ

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
alexandra stan sexy png
cub pepe png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg