Bebelu╚Ö de origine rom├ón─â, vindecat de Covid-19 ├«n Spania dup─â 70 de zile. P─ârin╚Ťii l-au v─âzut doar prin apel video

8 ianuarie 2021
image
Bebelușul a părăsit spitalul din Valencia în uralele personalului medicalfoto: captură YouTube

Petru, un bebelu╚Ö de origine rom├ón─â din Valencia, a p─âr─âsit joi spitalul spaniol ├«n aplauzele ╚Öi lacrimile medicilor care l-au ├«ngrijit timp de 70 de zile pentru Covid-19. Micu╚Ťul a luat boala de la fratele s─âu asimptomatic la nou─â zile dup─â na╚Ötere ╚Öi a avut nevoie de ├«ngrijire la Terapie Intensiv─â.

Dup─â na╚Ötere, Petru a fost adus acas─â de p─ârin╚Ťi ╚Öi a contractat Covid-19 de la fratele s─âu, care era asimptomatic. La ├«nceputul lunii octombrie, bebelu╚Öul a ajuns ├«n stare grav─â la spitalul din Valencia, unde a manifestat probleme respiratorii.

La scurt timp dup─â internare, micu╚Ťul a fost mutat la Terapie Intensiv─â, iar mult─â vreme p─ârin╚Ťii lui, Cristina ╚Öi Jos├ę, nu l-au putut vedea dec├ót prin apeluri video, transmite EuroWeely, citat de Adev─ârul.

Medicii spanioli spun c─â este un caz foarte rar de Covid-19 cu astfel de simptome la copii nou-n─âscu┼úi. Dup─â 70 de zile la Terapie Intensiv─â, Petru a p─âr─âsit spitalul ├«n uralele personalului care s-a adunat pe hol s─â-┼či ia la revedere de la acesta ┼či de la mama lui.

Cristina a mul┼úumit cu lacrimi ├«n ochi pentru grija ar─âtat─â de personalul sec┼úiei de Pediatrie, preciz├ónd c─â a beneficiat permanent de suportul medicilor. ÔÇ×Nici eu ┼či nici familia mea nu vom uita vreodat─â solidaritatea ┼či afec┼úiunea ar─âtat─â de ├«ntregul spitalÔÇŁ, a afirmat mama b─âiatului.

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vladimir putin picior png
Bayraktar TB2 Runway jpg
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg