Best of TikTok! Experiența neprevăzută a unei tinere care s-a cuplat cu un bărbat pe Tinder. Imaginile au devenit virale

Ultima actualizare:

    Abby și-a spus povestea demnă de o comedie romanticăfoto: captură TikTok
Abby și-a spus povestea demnă de o comedie romanticăfoto: captură TikTok

O tânără aflată în căutarea sufletului pereche a avut parte de o experineță neobișnuită. Abby a povestit pe cea mai în vogă rețea socială a momentului, TikTok, cum a decurs o întâlnire cu un bărbat pe care-l cunoscuse pe Tinder, întâlnire care a avut un final neașteptat.

O relație legată rapid și virtual, doar pe internet, s-a concretizat într-o escapadă de poveste în Mexic. La invitația tânărului cunoscut pe Tinder, Abby a acceptat să meargă într-o destinație însorită pentru a se distra, chiar dacă se cunoscuse de puțin timp cu cel care-i făcuse propunerea ad-hoc. În Mexic au avut parte de o săptămână de răsfăț, cocktailuri, bălăceală în piscină și poze făcute la apus, dar când s-au întors acasă, nu mică i-a fost mirarea fetei să primească un mesaj de la cel cu care se considera deja într-o relație, care a dat-o peste cap.


    Vacanța din Mexic a fost perfectă, întoarcerea nuFoto: TikTok
Vacanța din Mexic a fost perfectă, întoarcerea nuFoto: TikTok

Citește și: Imagini virale pe TikTok cu "Miss pirandele" din comuna Grajduri. Prințesele se laudă cu palatele, aurul și blănurile

Mesajul primit după întoarcerea din vacanță a dat-o peste cap pe Abby

VEZI AICI clipul care a devenit viral pe TIKTOK

Abby a rămas doar cu pozele și amintirile, căci bărbatul pe care-l cunoscuse și cu care avusese parte de o vacanță de vis s-a dovedit a fi total neinteresat de a începe o relație. Acesta i-a dat un mesaj în care i-a mulțumit pentru timpul petrecut împreună, dar i-a mărturisit că legătura lor nu va funcționa pe plan sentimental, așa că totul lor s-a întrerupt la fel de brusc precum a început.


    Tinerii s-au distrat în MexicFoto: captură TikTok
Tinerii s-au distrat în MexicFoto: captură TikTok

Abby a hotărât să facă un filmuleț pe care l-a postat pe TikTok, în care a detaliat cum a început relația și cum s-a terminat, alături de pozele din vacanță, care o arătau deja în brațele celui pe care-l considera iubitul ei.

A făcut astfel haz de necaz și a sperat să se aleagă măcar cu un gram de popularitate pe rețeaua socială. Dorința i s-a împlinit și i s-a multiplicat, căci clipul a fost vizionat de peste 13,5 milioane de oameni, iar povestea sa a ajuns subiect de presă în publicații din toată lumea, precum Mirror.

@abgag1111 ##greenscreen starred in a real life rom com ##truestory ##foryou ##fyp ##greenscreen ##disco All Eyes On Me - Bo Burnham

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net