Ce funcţie importantă a primit prinţul Harry

simeon stalpnicul png
Prinţul Harry este mai luat în serios de când a anunţat că se însoarăFoto: Guliver Getty

Prinţul Harry nu are numai noroc în dragoste! La scurt timp după ce s-a anunţat oficial că se însoară cu actriţa Meghan Markle, fiul cel mic al prinţului Harry face un pas important şi în carieră.

Palatul Buckingham a anunţat că Regina Elisabeta a II-a l-a desemnat pe prinţul Harry (33 de ani) Căpitan General al Marinei Regale. Fratele prinţului William devine astfel șeful onorific al Marinei briranice. El preia această funcţie de la bunicul său, prinţuk Philip (96 de ani), care s-a retras din viaţa publică în luna mai.

Ducele de Edinburgh a urmat în această funcţie Regelui George al VI-lea, în urmă cu 64 de ani. Palatul Kensington a anunţat recent că mult aştptata nuntă a prinţului Harry cu Meghan Markle (36 de ani) va avea loc în ziua de 19 mai 2018. Cununia se va face la capela St. George's Chapel de la Castelul Windsor, potrivit CNN. Harry şi Meghan  sunt împreună de 17 luni. Au început să apară zvonuri despre logodna lor după ce au fost împreună în vacanţă  în Africa, în august. Toată lumea a înţeles că Harry are gânduri serioase cu Meghan după ce i-a prezentat-o bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, pe aleasa sa. Markle şi-a dat demisia din distribuţia serialului HBO „Suits” pentru a deveni soţie de prinţ. Ea va deveni prinţesă sau ducesă de Sussex. Tatăl lui Harry, prinţul Charles, şi soţia acestuia, Camilla, ducesă de Cornwall, ar fi descris-o pe viitoarea mireasă drept “o fată foarte drăguţă şi foarte plăcută”, potrivit ziarului “Daily Star”.

simeon stalpnicul png
Prinţul Philip, înainte de a se retrage din viaţa publicăFoto: GuliverSplash
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
63326256 403 jpg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg