Ce reguli neobișnuite are familia regală britanică de Crăciun! Cadourile amuzante pe care și le-au făcut

image
Ce reguli respect─â familia regal─â britanic─â de Cr─âciunFoto: Getty

Cr─âciunul este un eveniment serbat cu fast ╚Öi ├«n familia regal─â britanic─â, ├«ns─â, ca de obicei, mebrii Casei Regale se confrunt─â din nou cu reguli! Totu╚Öi, de data aceasta, nu mai este implicat protocolul, ci, mai degrab─â, este vorba de respectarea unor tradi╚Ťii cu care cei ce fac parte din familia regal─â britanic─â s-au obi╚Önuit deja ╚Öi le respect─â cu sfin╚Ťenie. Iat─â despre ce este vorba!

Familia regal─â britanic─â s─ârb─âtore╚Öte Cr─âciunul pe domeniul de la Sandringham, ├«n fiecare an, iar membrii s─âi au c├óteva tradi╚Ťii pe care sunt nevoi╚Ťi s─â le respecte, pentru a nu st├órni fura Majest─â╚Ťii Sale, Regina Elisabeta a II-a. F─âr─â excep╚Ťie, Suverana ├«╚Öi invit─â familia pe domeniul din Norfolk, unde se afl─â Castelul Sandringham, cu ocazia fiec─ârui Cr─âciun, ├«ntrunirea aceasta fiind printre pu╚Ťinele d─â╚Ťi ├«n care to╚Ťi membrii familiei regale sunt reuni╚Ťi de magia s─ârb─âtorilor, ├«n acela╚Öi loc.

1.Obiceiul deschiderii cadourilor de Cr─âciun

Uneori regulile reu╚Öesc s─â fac─â situa╚Ťia una mai bun─â, iar tradi╚Ťia de Cr─âciun pe care o urmeaz─â familia regal─â britanic─â este exemplul perfect. Mezinii familiei sunt cei mai ferici╚Ťi de existen╚Ťa acestei reguli ╚Öi se bucur─â de ea din plin.

Se pare că membrii familiei regale britanice au o politică specială cu privire la deschiderea cadourilor. Aceștia se strâng în jurul bradului împodobit la ora șase fix după-masa, înainte de seara propriu-zisă de Crăciun, pentru a se bucura de cadourile primite.

De╚Öi ├«n familiile obi╚Önuite darurile sunt deschise ├«n deminea╚Ťa de dup─â ÔÇ×venirea Mo╚ÖuluiÔÇŁ, familia regal─â britanic─â face acest lucru mult mai devreme. Cadourile sunt deschise ├«n ajunul s─ârb─âtorii, deoarece Regina dore╚Öte s─â dedice ziua de Cr─âciun credin╚Ťei. Prin urmare, ├«n diminea╚Ťa de Cr─âciun ├«ntreaga familie regal─â britanic─â particip─â la dou─â slujbe, dintre care una privat─â, care are loc la Castelul Sandringham.

image
Regina Elisabeta a II-a ÔÇ×dicteaz─âÔÇŁ programul de Cr─âciun

2.Membrii familiei se cântăresc, înainte și după masă

Familia regal─â britanic─â ajunge pe domeniul Sandringham ├«n ziua de ajun, mebrii s─âi fiind deja preg─âti╚Ťi s─â urmeze programul de Cr─âciun stabilit de Regina Elisabeta a II-a. Pentru a organiza evenimentele, Majestatea Sa ajunge de obicei la Palat cu cel pu╚Ťin o s─âpt─âm├ón─â ├«nainte.

Printre programele speciale de Cr─âciun se num─âr─â ╚Öi meciul de fotbal pe care Prin╚Ťii William ╚Öi Harry ├«l joac─â anual cu angaja╚Ťii de la Sandringham ├«n ziua de Ajun, dar ╚Öi v├ón─âtoarea, la care particip─â doar b─ârba╚Ťii din familie, ├«n a doua zi de Cr─âciun, femeilor fiindu-le interzis, deoarce acestea nu au voie s─â poarte arme ├«n prezen╚Ťa Reginei.

Un obicei ciudat ├«ns─â, care dateaz─â de sute de ani, este c├ónt─âritul membrilor familiei ├«nainte ╚Öi dup─â masa de Cr─âciun, pentru a ca ace╚Ötia s─â poat─â ÔÇ×m─âsuraÔÇŁ c├ót de mult au m├óncat, acesta fiind un semn c─â m├óncarea le-a fost plac. Regula aceasta este facultativ─â, ├«ns─â membrii familiei regale o trateaz─â cu amuzament ╚Öi o execut─â, pentru a-i face pe plac Majest─â╚Ťii Sale.

familia regala britanica jpeg
Familia regală britanică, înainte de slujba religioasă de Crăciun

3.Ce daruri au voie să-și ofere?

Asemenea familiilor obi╚Önuite, membrii familiei regale britanice a╚Öteapt─â cu ner─âbdare deschiderea darurilor de Cr─âciun, mai ales c─â ei obi╚Önuiesc s─â fac─â acest lucru mult mai devreme. Astfel, cu pu╚Ťin timp ├«nainte de ora 6, toat─â familia trebuie s─â lase cadourile sub brad, ├«ns─â nu oricum! Membrii familiei regale nu trebuie s─â fie v─âzu╚Ťi de nimeni c├ónd fac acest lucru.

O alt─â regul─â este aceea c─â nimeni nu trebuie s─â-╚Öi deschid─â darul f─âr─â permisiune Prin╚Ťului Philip, prin╚Ťul consort. Mai mult dec├ót at├ót, alegerea darurilor implic─â, de asemenea, respectarea unor reguli. Fiecare cadou trebuie s─â fie un gadget, un dar amuzant, pentru membrii familiei regale s─â se poat─â pune pe r├ós ├«n ziua s─ârb─âtorii. ├Än ceea ce prive╚Öte pre╚Ťul acestora, familia a stabilit c─â cu c├ót cadoul e mai ieftin, cu at├ót mai bine.

image
Micu╚Ťii sunt cei mai ferici╚Ťi de Cr─âciun, deoarece deschid darurile cu o zi mai devreme

4.Ce cadouri și-au făcut aceștia, de-a lungul timpului

De-a lungul timpului, Prin╚Ťul Philip a primit o r├ó╚Önit─â de piper electric─â ╚Öi cu lantern─â, Prin╚Ťul Charles ÔÇô un capac de WC din piele alb─â, iar Prin╚Ťul Harry (din partea lui Kate). un kit de juc─ârie denumit ÔÇ×Cre╚Öte-╚Ťi singur o prieten─âÔÇŁ.

Meghan Markle i-a d─âruit Reginei un hamster de juc─ârie care c├ónt─â, ├«ns─â de departe cel mai ├«ndr─âzne╚Ť dar a fost cel pe care Prin╚Ťul Harry i l-a f─âcut bunicii sale de Cr─âciun. Acesta i-a d─âruit Elisabetei a II-a o casc─â de bani pe care scria: ÔÇ×Nu-i a╚Öa c─â via╚Ťa-i o c***─â?ÔÇŁ. Dat fiind c─â acestea au fost regulile de Cr─âciun impuse chiar de ea, se spune c─â Regina Marii Britanii s-a amuzat teribil, potrivit revistei Viva.

Alte tradi╚Ťii pe care membrii familiei regale obi╚Önuiesc s─â le practice: ace╚Ötia se uit─â ├«mpreun─â la un film cu specificul s─ârb─âtorii ╚Öi, una dintre cele mai neobi╚Önuite reguli de p├ón─â acum este faptul c─â s─ârb─âtorirea Cr─âciunului dureaz─â ├«n familie regal─â britanic─â p├ón─â ├«n luna Februarie, deoarece Regina ╚Öi Prin╚Ťul Philip r─âm├ón la Palatul Sandringham p├ón─â la finalul iernii, ├«n memoria tat─âlui Elisabetei, regele George al VI-lea, care a murit acolo ├«n data de 6 Februarie. Decora╚Ťiunile nu vor fi date jos p├ón─â atunci.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg
copil apa jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg