Cel mai longeviv cuplu din lume a împlinit 90 de ani de căsnicie

image
Karam şi Katari sunt tot timpul veseli foto: The Mirror

Cel mai vechi cuplu căsătorit din lume a sărbătorit recent aniversarea a 90 de ani de la nunta lor. Bărbatul, Karam Chand,, are 110 ani, iar soţia lui, Katari Chand,, 103 ani. Au opt copii, 27 de nepoţi şi 23 de strănepoţi.

În vremurile de astăzi, când tot mai puţine căsnicii trec proba timpului, un cuplu indian sfidează pur şi simplu lumea, putându-se lăuda cu 90 de ani de căsnicie, scrie The Mirror.

Karam şi Katari au reuşit să demonstreze prin longevitatea căsniciei lor că fericirea poate exista şi după căsătorie. Aniversarea lor a fost sărbătorită de întreaga familie, dar şi de membrii ai comunităţii locale, cu tort şi şampanie. Mai mult de atât, cei doi îşi aniversează zilele de naştere în luna noiembrie.

Soţii s-au ghidat după câteva reguli simple şi cred că tocmai acestea au fost cheia succesului căsniciei şi i-au făcut să trăiască atât de mult şi de bine. La 11 decembrie 1925, perechea s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. Să ai grijă de celălalt şi să te bucuri împreună cu jumătatea ta este cheia succesului unei căsnicii au fost principalele lor reguli de convieţuire, crede cuplul indian.

"Unul dintre trucurile mele este să o fac pe Katari să râdă. Îmi place să glumesc cu ea şi să o fac să zâmbească. A fi vesel este felul meu de a fi romantic", mărturiseşte Karam.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Mircea Badea jpg
Imagine din orașul Izium - Război în Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg