Cine este Florian Munteanu, românul care joacă în „Creed 3” alături de Michael B. Jordan

Ultima actualizare:

Seria „Creed” continuă! Cel de-al treilea film  îl va aduce pe marele ecran pe actorul Florian Munteanu, care va juca alături de Michael B. Jordan! Iată când va fi lansată pelicula.

Florian Munteanu (Foto: Arhiva personală)
Florian Munteanu (Foto: Arhiva personală)

Spre bucuria fanilor seriei „Creed” , al treilea film va fi lansat vinerea aceasta, pe data de 3 martie, în toate cinematografele, inclusiv în România!

Creed III" îl va avea pe Michael B. Jordan în rolul lui Adonis Creed, marele fenomen din lumea boxului. În acelaşi timp filmul marchează şi debutul regizoral al lui Jordan.  Românul Florian Munteanu, care a apărut şi cel de-al doilea film al seriei, revine în rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago. 

Jonathan Majors îl va interpreta pe Damian Anderson, cel mai bun prieten al lui Adonis care i-a devenit dușman, în timp ce, Wood Harris îl întruchipează pe Tony 'Little Duke' Evers.

Tony Bellew se va întoarce în rolul lui Pretty" Ricky Conlan din primul film Creed". Selenis Leyva, Thaddeus J. Mixson și boxerul mexican Canelo Álvarez vor apărea şi ei în nişte roluri surpriză.

Unul dintre marile staruri care îşi vor face apariţia în rolurile surpriză din peliculă este boxerul mexican Canelo Álvarez.

Povestea filmului 

În urma evenimentelor din Creed II", Creed III" îl găsește pe Adonis bucurându-se de un moment de liniște în viața sa, mulțumit de succesul său și de familia pe care și-a construit-o alături de soția sa, Bianca Taylor, interpretată de Tessa Thompson. După ce se întâlnește cu prietenul său din copilărie, Damian, care tocmai a fost eliberat din închisoare după 20 de ani, Adonis îl ajută să își înceapă o carieră în box, doar că, în cele din urmă, cei doi devin dușmani.

Inspirat de elemente din filmele Rocky II" și Rocky V" ale lui Sylvester Stallone, pelicula se concentrează foarte mult pe trecutul lui Adonis, pe ceea ce l-a condus acolo unde este astăzi și pe modul în care a evitat la limită viața după gratii.

Primul trailer al filmului a fost lansat de MGM în octombrie 2022, unde fanii l-au văzut pentru prima dată pe Damian, cel mai bun prieten din copilărie al lui Adonis, care va juca un rol important în film.

'Creed III' nu este doar un film tipic de box", a explicat JordanAm vrut cu adevărat să profităm de călătoria emoțională a personajelor și să o punem în ring și să o fructificăm într-un mod fizic."

Jordan a dezvăluit, de asemenea, că pelicula Creed III" va deveni primul film sportiv filmat cu ajutorul camerelor IMAX. Cu experiența IMAX, poți cuprinde acel mediu într-un mod în care în mod normal nu ai face-o." a spus el. Trailerul final le oferă fanilor o privire asupra iminentei bătălii dintre Adonis și Damian.

Cine este Florian Munteanu

Florian Munteanu este unul dintre actorii care ne fac cinste peste ocean. Tânărul în vârstă de 32 de ani este boxer profesionist şi locuieşte în Germania. Performanţele în sport i-au croit însă, drumul şi către cariera actoricească. Actorul se bucură în prezent de un succes răsunător la Hollywood, unde de-a lungul timpului a jucat în mai multe producţii precum „Creed 2”, filmul lui Sylvester Stallone, „Shang-Chi ”, sau „Legenda celor zece inele ”.

De curând Florian a postat o poză de la filmări, sub care a scris că învaţă de la cei mai buni, pentru a deveni cel mai bun şi că se simte binecuvântat, semn că pugilistul este într-adevăr recunoscător pentru tot ce trăieşte.

Se pare că Florian Munteanu are planuri tot mai mari, iar pe lângă seria Creed” tânărul pugilist se pregăteşte să apară şi în sezonul 3 din „Vikingii: Valhalla”. Acesta va întruchipa un general bizantin pe nume Georgios Maniakes, care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit, conform protv.ro. 

În spatele succesului, însă se ascunde o muncă de ani de zile, iar pentru a ajunge aici Florian a trecut prin multe: „Nu ştiu dacă oricine este făcut psihic pentru treaba asta. Până la 14 ani am făcut 6-7 sporturi în acelaşi timp: fotbal, baschet, box, handbal, înot, tenis. La 14-15 ani a trebuit să decid cu ce vreau să rămân. Am decis să rămân cu handbalul şi boxul. Tatăl meu a decis să mă ducă şi la sală pentru a-mi dezvolta musculatura. Apoi am renunţat la handbal şi am rămas cu boxul şi fitnesul. De când am 18 ani, acum am 27, mă antrenez zilnic două ore. Devine ca un drog. Odată ce ai început, nu te mai poţi opri, declara Florian în 2018, potrivit VIVA.ro. 

Şi cum norocul este rezultatul dintre muncă şi oportunitate, marea şansa a lui Florian a venit în 2016: „În 2016 l-am cunoscut prima dată pe Eduard Irimia. Atunci am zis la revedere visului de a face box şi am rămas cu actoria. Am început să fac primele mele proiecte pe cinematografie, în Germania, unde locuiesc. Eduard Irimia, când m-a văzut prima dată, mi-a zis că eu nu sunt făcut pentru box, ci pentru mai mult. Mi-a spus direct că eu sunt făcut pentru film: după cum arăt, după cum vorbesc”, potrivit aceleaşi surse. Acesta l-a prezentat lui Sylvester Stallone, iar de acolo a început „visul american” al lui Florian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net