Imagini dramatice după atacul chimic din Siria: copiii se zbăteau între viață și moarte


    Copiii se zbăteau între viață și moarte după inhalarea gazului toxicFoto: The Mirror
Copiii se zbăteau între viață și moarte după inhalarea gazului toxicFoto: The Mirror

Durere, disperare și teroare! Sunt doar câteva cuvinte prin care se poate descrie coșmarul prin care au trecut sirienii din localitatea Khan Sheikhoun. Imagini dramatice au fost surprinse și publicate pe Internet după atacul chimic care a făcut peste o sută de victime.

În materialul video care are un puternic impact emoțional, sunt filmate mai multe cadavre (unele de copii) care zac întinse la pământ, în timp ce alți oameni se luptă între viață și moarte încercând să respire, însă plămânii lor fuseseră deja intoxicați cu un gaz letal numit sarin, după cum precizează The Mirror.

Imaginile devin extrem de impresionante în momentul în care un băiețel a fost filmat în timp ce-și dădea ultima suflare. Având privirea fixă, cel mai probabil inconștient, corpul lui încearcă să se lupte cu gazul otrăvitoar pe care l-a inhalat.

Echipele de salvare îi stropesc cu apă pe supraviețuitori pentru a le mai spăla substanța letală de pe păr haine și piele. Alți salvatori îi verifică pe cei căzuți sau le acordă primul ajutor unor copilași de doar câțiva anișori. Unii dintre ei li s-au stins în brațe.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg