Imaginile zilei! Kate Middleton, meci de tenis cu Emma Răducanu

24 septembrie 2021
article img
Ducesa de Cambridge, meci de tenis cu Emma Răducanufoto: Profimedia

Ducesa de Cambridge a jucat vineri, la National Tennis Centre din Londra, un meci cu Emma Răducanu, câştigătoarea US Open. Au fost zâmbete frumoase și multă prospețime, pe teren.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, care a revenit la îndatoriri după vacanţa de vară, a participat vineri la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association (LTA) în onoarea sportivilor britanici Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid şi Alfie Hewett care au participat la turneu. Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este, cu victoria de luna aceasta, de la US Open, prima britanică ce a câştigat un titlul grand slam în 44 de ani.

Emma Răducanu și Kate Middleton sprijină noile generații

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC şi LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deţine titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună. 

article img
Emma Răducanu și Kate Middletonfoto: Profimedia

Ducesa s-a alăturat sărbătorii găzduite de programul LTA Youth, la care cei patru campioni şi alteţa regală s-au aflat pe teren alături de copiii care iau parte la această schemă. Iniţiativa LTA are ca obiectiv sprijinirea unei noi generaţii de jucători, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, relatează Daily Mail, preluat de News.ro.

După participarea la turneul Winbledon de vara aceasta, Răducanu, ambasadoare a LTA Youth, a vizitat scoala din Bromley, unde a învăţat, pentru a-i impulsiona pe copii să facă sport.

article img
Kate Middleton este într-o formă fantastică, după 3 sarcinifoto: Profimedia

„Să fiu din nou aici mă face să vreau să fac mai mult pentru că, văzându-le feţele încântate când am intrat, mă motivează. Nu îi pot dezamăgi şi vreau să înaintez în propria carieră”, a spus ea. „Tenisul este un sport incredibil, îţi oferă atât de multe oportunităţi şi este foarte amuzant”. 

article img
foto: Profimedia

În 2018, Emma Răducanu s-a înscris în programul Pro Scholarship al LTA pentru a primi sprijinul necesar, inclusiv antrenament, acces la servicii medicale şi wildcard-uri pentru turnee. Ea a participat în competiţii LTA de la vârsta de 7 ani.

Citește și:

Emma Răducanu, felicitată de Regina Elizabeth a II-a şi de premierul Boris Johnson, după succesul de la US Open

Emma Răducanu, în ținută Chanel. Campioana US Open 2021, la Gala MET alături de sportive precum Naomi Osaka sau Serena Williams