Incredibil! Ce a pățit un actor „crucificat”, în timpul unui spectacol

Ultima actualizare:

    A interpretat rolul lui Iisus, dar a căzut de pe cruceFoto Youtube
A interpretat rolul lui Iisus, dar a căzut de pe cruceFoto Youtube

Un actor care interpreta rolul lui Iisus Hristos a fost „crucificat” în timpul sărbătorilor pascale catolice, cascadoria făcând parte dintr-un show regizat. Cu toate acestea, bărbatul era să își piardă cu adevărat viața. Fiind un spectacol improvizat, actorul s-a urcat pe o cruce improvizată la o înălțime destul de mare, dar a căzut, agățându-se de cablurile care ridicau stâlpul. Starea bărbatului este necunoscută.

Se presupune că întâmplarea a avut loc în Mexic sau în Guatemala, dar nu se cunoaște locația exactă, potrivit Metro.co.uk. Cert este că bărbatul încerca să interpreteze rolul lui Iisus Hristos într-un spectacol în timpul Săptămânii Patimilor. Din cauza balansului mult prea mare, bărbatul a căzut de la o înălțime de patru metri, agățându-se de cablurile care ar fi trebuit să echilibreze crucea. Nu se cunosc încă date oficiale despre starea actorului.

În ciuda faptului că spectacolul s-ar fi putut termina cu o tragedie, căzătura bărbatul a stârnit hohote de râs pe internet, nu atât din cauza întâmplării, ci a faptului că s-a exagerat. Bărbatul a fost poreclit El Cristo Batman sau El Cristo Volador - Hristosul zburător.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net