Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

Ultima actualizare:

    Kate Middleton nu a avut întotdeauna zâmbetul acesta perfect. Ducesa a purtat aparat dentar în copilăriefoto: Profimedia
Kate Middleton nu a avut întotdeauna zâmbetul acesta perfect. Ducesa a purtat aparat dentar în copilăriefoto: Profimedia

Meghan Markle a reușit s-o pună în umbră pe cumnata ei, Kate Middleton, chiar de ziua ducesei de Cambridge. Joi, 9 ianuarie, în ziua în care Kate sărbătorește împlinirea vârstei de 38 de ani, toată lumea vorbește numai despre Meghan și despre decizia acesteia și a soțului ei, prințul Harry, de a renunța la statutul lor în cadrul familiei regale.

Decizia lui Kate Middleton de a-și sărbători ziua în avans, în compania familiei și a câtorva prieteni apropiați, se dovedește foarte inspirată acum, în contextul anunțului ducilor de Sussex. Kate și William au participat sâmbătă, 6 ianuarie, la slujba de la biserica Sf. Maria Magdalena din Sandringham, alături de regina Elisabeta, de părinții ducesei, Carole și Michael Middleton, și de câțiva prieteni apropiați.

Cum ziua de naștere a lui Kate urma peste numai câteva zile, ducii de Cambridge au profitat atunci de ocazie și au dat o mică petrecere la casa lor de la țară, din Anmer Hall, Norfolk. Și bine au făcut, pentru că joi, de ziua ducesei, toată lumea a fost ocupată să formuleze cele mai potrivite reacții după anunțul neașteptat al lui Meghan Markle și al prințului Harry.

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut în orașul Reading din sudul Angliei, în 1982. Tatăl său, Michael Middleton, a fost pilot, în timp ce mama ei, Carole, a lucrat ca stewardesă. Kate mai are doi frați, Pippa și James, ambii mai mici decât ea.

Aniversarea lui Kate Middleton este o bună ocazie să trecem în revistă câteva imagini inedite cu ducesa, de pe vremea când soția prințului William era o copilă cu aparat dentar sau de când aceasta juca hochei pe iarbă, în liceu, se distra pe un iaht împreună cu sora ei sau făcea furori la brațul soțului ei, într-o rochie mai vaporoasă decât prevede protocolul regal, într-o vizită oficială în Canada.

Citește și:

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net