Kate Middleton, fapte caritabile în ținute pe măsură! Ducesa nu poartă haine de lux decât când e nevoie


    Kate Middleton a ajutat la redecorarea unei grădini a unui azilFoto: Getty Images
Kate Middleton a ajutat la redecorarea unei grădini a unui azilFoto: Getty Images

Kate Middleton este adesea apreciată pentru eleganța de care dă dovadă atunci când se afișează în public, care vine la pachet și cu ținutele în care această alege să se prezinte.

Dacă adesea au fost atent analizate hainele scumpe ale Ducesei de Cambridge, trebuie luat în considerare că aceasta reușește să arate impecabil și în ținute pe care nu trebuie deloc să cheltuie o avere. 

Soția Prințului William a participat sâmbătă, 27 iunie, la redecorarea unei grădini de flori a unui azil, ajutată fiind de câțiva copii ai locului. Ducesa s-a ocupat personal de aducerea florilor pe care ulterior le-a pantat în ghivece.

Kate Middleton a sădit mai multe plante
Kate Middleton a sădit mai multe plante

Katte Middleton, fapte „scumpe”, ținute „ieftine”

Îmbrăcată într-o rochie înflorată, asortată cu evenimentul, pe care nu a achiziționat-o de la vreun brand de renume așa cum ne-am fi așteptat, Kate le-a fost alături lui Sonny Pope-Saunders, un băiețel de 6 ani cu tumoară la creier, surorii lui în vârstă de 11 ani, Star, și fratelui lor, Hudson, de 8 ani, atunci când a venit vorba de plantatul semințelor la centrul Nook, lângă Norwich.

Rochia purtată de Ducesă a costat în jur de 180 de lire, echivalentul a 964 de lei, ceea ce pentru un membru al unei Case Regale nu reprezintă vreo sumă uriașă. De asemenea, încălțările alese de Kate au avut prețul de 135 de lire (723 de lei), conform Daily Mail, așa că întregul outfit al soției Prințului William ar fi mult mai ieftin, spre exemplu, decât unul purtat de majoritatea tinerilor întâlniți în cluburile de fițe din Mamaia.

Mai muți copii ai centrului au ajutat-o pe Ducesă
Mai muți copii ai centrului au ajutat-o pe Ducesă

Aceasta le-a povestit micuților că și copiii ei, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte s-au apucat împreună cu ea de grădinărit și că au creat și un concurs, în care așteaptă să vadă a cui plantă de floarea-soarelui sădită va crește cel mai rapid. „Copiii chiar se bucură să se uite cum le cresc florile. Până acum, Louis pare să câștige concursul, iar George e puțin supărat”, a dezvăluit Ducesa râzând, potrivit The Sun. Aceasta i-a încurajat și pe copiii centrului să își planteze propriile semințe de floarea-soarelui pentru a vedea ulterior cât de frumos cresc.


    Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg